TEZAUR continuă expansiunea! Vino din 1 Martie in noua Agentie TEZAUR TURDA!

01 martie 2017, 05.32 - Afaceri

București - 01 martie 2017 -

Din 1 Martie, TEZAUR vine in intimpinarea clientilor sai cu o noua agentie pe Bd. Ion Mihalache nr.111.

Cu ocazia deschiderii, clientii TEZAUR TURDA pot beneficia, in perioada 01 martie  – 01 aprilie 2017, de COMISION 0% pentru serviciile de amanet si de preturi avantajoase la achizitionarea bijuteriilor din aur.

Evenimentul inaugurarii agentiei TEZAUR TURDA a fost unul interactiv, ne-am facut simtita prezenta oferind zambete dulci si martisoare tuturor trecatorilor.

Despre TEZAUR

Tezaur este o Casa de Amanet cu peste 40 de agentii in Bucuresti, oferind credite pe loc la obiectele amanetate din aur, vanzare de bijuterii, dar si schimb valutar la cel mai bun curs. Cu o experienta in spate de aproape doua decenii, TEZAUR imbunatateste modul prin care oamenii pot sa obtina un credit si astfel ii ajuta sa isi indeplineasca visele. TEZAUR isi propune sa redefineasca serviciile financiare avand in vedere evolutia institutiilor de creditare. Functionand ca o Institutie Financiara Nebancara, Casa de Amanet Tezaur ofera clientilor credite rapide si simple, fara dovezi de venit, doar garantand cu diverse obiecte de tipul: bijuterii si obiecte de aur, si mai nou, telefoane mobile Iphone si Samsung.

TEZAUR Amanet & Exchange

Agentia TEZAUR Turda

Luni - Vineri: 9:00-18:00; Sambata: 9:00 - 14:00

TEZAUR este inceputul unei vieti in care inveti sa te bucuri de fiecare clipa!

Cuvinte cheie:  TEZAUR  expansiune  Agenție TEZAUR TURDA

TEZAUR continuă expansiunea! Vino din 1 Martie in noua Agentie TEZAUR TURDA!