Informare de presă Electrica Furnizare SA Disfuncționalități la unele terminale de plată

10 martie 2017, 03.40 - Afaceri   Social   Energie

București - 10 martie 2017 -

Electrica Furnizare SA, cel mai important furnizor de energie electrică din România, se preocupă permanent de eficientizarea activității de comercializare a energiei electrice. Modernizarea centrelor de relații cu clienții, prin implementarea și punerea la dispoziția clienților a tehnologiilor de ultimă generație, este unul dintre obiectivele prioritare ale societății.

În acest sens, în majoritatea spațiilor de relații cu clienții, s-au montat terminale automate de plată de tip self service. Datorită afluxului mare de clienți care au utilizat această metodă de plată, o parte din terminale nu au mai putut fi utilizate până la înlocuirea compartimentelor colectoare, dar în momentul de față problema a fost remediată.

Electrica Furnizare SA regretă disconfortul generat de această disfuncționalitate și reamintește clienților săi ca au la dispoziție multiple alte opțiuni pentru plata facturilor: online, prin Oficiul Virtual, la ghișeele și la automatele multifuncționale ale băncilor partenere, prin direct debit, prin internet banking, la terminalele multiplată din rețelele Qiwi, și ZebraPay, de pe telefonul mobil prin serviciul M-Pesa de la Vodafone și aplicația Orange Money, la centrele de plată Un-Doi ale Mobile Distribution, la comercianții care afișează siglele PayPoint, PAYZONE, prin serviciul Westaco Express, la stațiile OMV, la magazinele Orange.

Societatea Electrica Furnizare S.A. este lider pe piața de furnizare a energiei electrice din România, având în portofoliu un număr de peste 3.6 milioane de locuri de consum, în cele 18 județe unde își desfășoară activitatea ca furnizor implicit și în restul țării pe piața liberă, prin Punctele de Lucru București, Pitești, Iași, și prin trei sucursale de furnizare a energiei electrice, cu câte șase agenții fiecare.

Într-un mediu complex, pe o piață competitivă și dinamică a energiei electrice, Electrica Furnizare SA este în continuă dezvoltare a activității și extindere la nivelul întregii țări. Cu tradiția expertizei naționale de peste 120 de ani, filiala de furnizare a Grupului Electrica, performează continuu în asigurarea furnizării energiei electrice.

Electrica Furnizare SA

Cuvinte cheie:  Electrica Furnizare  disfuncționalități  terminale de plată