Lac pentru lemn exterior de la ColorMagic.ro – Calitate la superlativ

30 martie 2017, 06.39 -

București - 30 martie 2017 -

Constructiile din lemn, precum si mobilierul de gradina, dat fiind faptul ca sunt supuse in mod constant actiunii negative a factorilor exteriori, necesita o ingrijire cu totul deosebita. Cu toate acestea, atunci cand se utilizeaza lac pentru lemn exterior de calitate se asigura o protectie contra intemperiilor si a fungilor, iar obiectele sau suprafetele din lemn isi pastreaza calitatile pe o perioada indelungata de timp.

Procesul de protectie a lemnului poate fi in aparenta greu, insa lucrurile sunt total opuse. Utilizandu-se produse adecvate si ustensile recomandate, asigurarea longevitatii lemnului poate fi asociata chiar cu o joaca de copii.

Stratul final prin care se realizeaza protectia lemnului consta in aplicarea lacurilor pentru lemn exterior.

Color Magic – Descopera gama de lacuri de foarte buna calitate la preturi avantajoase

ColorMagic.ro importa in Romania o gama variata de lacuri pentru lemn exterior fabricate de producatori de renume international, precum compania Sikkens.

Sikkens este un lider pe piata lacurilor, datorita faptului ca produsele sale sunt realizate din materie prima ecologica, prin urmare nu dauneaza mediului inconjurator.

In plus, datorita tehnologiilor noi implementate in procesul de productie, aceste lacuri sunt rezistente la toti factorii externi, chiar si la cei mai agresivi.

Astfel, lacurile pentru lemn exterior care se identifica pe site-ul companiei Color Magic sunt lacuri care indeplinesc in totalitate toate cerintele care sunt impuse de acest domeniu pretentios al industriei lemnului.

Lac de exterior de la ColorMagic.ro – Intretine corespunzator suprafetele din lemn

Intretinerea oricarui element din lemn prin aplicarea lacurilor pentru lemn exterior este o masura preventiva care asigura nu doar protectie impotriva intemperiilor, dar confera si un aspect natural acestor suprafete, iar culorile lemnului sunt pastrate vii.

Aplicarea lacurilor pentru lemn exterior sunt necesare si din cauza faptului ca prin acest procedeu calitatile si aspectul estetic al elementelor din lemn sunt pastrate intacte pentru o perioada lunga de timp.

Lacuri Sikkens – Caracteristici care confera proprietati unice elementelor din lemn

Lacurile pentru lemn exterior produse de Sikkens se remarca prin faptul ca sunt de o calitate sporita, ceea ce confera pieselor din lemn care sunt tratate cu aceste lacuri o rezistenta mare la uzura.

Aceste elemente nu sunt afectate de infiltrarea apei in ele, si nici nu se zgaraie usor, iar lacul nu se jupuieste ca urmare a actiunii fenomenului de inghet – dezghet.

Lacurile prezinta si o rezistenta sporita la radiatiile UV datorita prezentei in componenta lor a oxizilor de fier transparenti, precum si a unui filtru UV.

Aceasta trasatura a lacurilor pentru lemn exterior este un mare avantaj mai ales pentru elmentele din lemn care sunt supuse in mod constant actiunii razelor solare.

Mirosul lacurilor din categoria celor pentru lemn exterior nu detin niciun miros insuportabil si prin urmare pot fi aplicate fara necesitatea utilizarii unor ustensile speciale. Acestaspect mai prezinta si un alt avantaj, si anume ca aceste lacuri nu sunt toxice.

Produse Sikkens pentru protejarea complementara a suprafetelor exterioare

Produsele Sikkens importate de ColorMagic.ro sunt produse de o calitate foarte buna, iar acest lucru este demonstrat de numeroasele recenzii pozitive ale clientilor fideli ai companiei Color Magic.

Pentru a beneficiade serviciile complete oferite de ColorMagic.ro, apelati cu incredere la numerele de telefon:

0724.336.280 pentru Bucuresti

0734.736.842 pentru Brasov

Pentru a vizualiza gama extinsa de servicii si produse, accesati website-ul: www.colormagic.ro

Cuvinte cheie:  ColorMagic.ro  lac  lemn  exterior

Lac pentru lemn exterior de la ColorMagic.ro – Calitate la superlativ