Comunicat de presă

București - 11 iulie 2017 -

“Consecvent principiilor sale de susținere a valorilor culturale, artistice si sportive, Chimcomplex SA Borzesti, societate membra a Grupului SCR, are deosebita placere de a va invita joi, 13 iulie, ora 19.00 la vernisajul expoziției A'TOPIA, a artistului Ciprian Istrate

Absolvent al secției de pictură bisericească a Facultății de Teologie Ortodoxă din Iaşi, Ciprian Istrate a ales șevaletul după ce, timp de 20 de ani, a pictat zeci de biserici și catapetesme și, prin analogie, mii de portrete. A lucrat în numeroase tehnici, însă cu precădere în frescă, tehnică de măiestrie și viteză socotită de Michelangelo ca fiind «cea mai bărbătească».

Tablourile sale se găsesc în colecții din România, SUA, Marea Britanie, Canada, Irlanda, Franța, Germania și Italia. A avut numeroase expoziții solo și de grup, în țară și străinătate, participări la bienale și târguri de artă,

Va asteptam asadar sa experimentați stări, emoții, regăsiri, la primul solo show Ciprian Istrate, joi, 13 iulie 2017, în spațiul expozițional al Galeriei Galateca, strada C.A. Rosetti, nr. 2”

Cuvinte cheie:  Vernisaj  expoziție  A'TOPIA  Ciprian Istrate

Comunicat de presă