Cele mai frumoase aragazuri din România sunt acum în rețeaua Praktiker

19 septembrie 2017, 01.40 - Afaceri

București - 19 septembrie 2017 -

►Podusele LDK, liderul electrocasnicelor colorate din România, au fost listate la vânzare în rețeaua magazinelor Praktiker din toată țara ►Aragazurile colorate de la LDK se remarcă nu doar prin cromatica vie și atrăgătoare, ci și prin calitatea deosebită și fiabilitatea peste medie a produselor ► Electrocasnicele colorate au intrat puternic în preferințele românilor care au acum posibilitatea de a transforma astfel un simplu obiect utilitar din bucătărie într-un accesoriu decorativ

Vă doriți un aragaz colorat care să vă lumineze casa și să vă aducă bucurie în bucătărie? Acum este mai ușor să-l aveți și să-l testați înainte de cumpărare, indiferent în care zonă a României locuiți. Începând cu jumătatea lunii septembrie 2017, cele mai frumoase aragazuri colorate de la LDK au fost puse la vânzare și în rețeaua magazinelor Praktiker din toată țara.

LDK și-a consolidat în ultimii ani poziția de lider pe piața produselor electrocasnice din România după dezvoltarea de produse de înaltă calitate și după o campanie de marketing inteligentă care a propulsat brandul LDK în preferințele românilor. Intrarea în rețeaua Praktiker este un pas important în strategia LDK de a aborda marii retaileri, brandul românesc care s-a remarcat prin eleganță și culoare având intenția de a se extinde și peste granițele țării.

Unde găsim cele mai frumoase aragazuri din România?

Într-o primă etapă, produsele LDK au fost puse la vânzare în 16 magazine Praktiker unde pot fi admirate și cumpărate. Astfel, puteți găsi aragazuri roșii, verzi, negre sau bej în București în magazinele Praktiker din Vitan, Militari sau Pantelimon. În zona de Vest a României puteți cumpăra aragazurile LDK în rețeaua Praktiker din orașele Arad, Timișoara, Cluj Napoca, Deva, Târgu-Mureș și Baia Mare. De asemenea, centrul țării se poate orienta spre magazinele Praktiker din Pitești, Ploiești, Târgoviște, Craiova, Buzău sau Brăila în timp ce îndrăgostiții de culoare din zona Moldovei pot alege magazinul Praktiker din Iași.

LDK – liderul electrocasnicelor colorate din România

LDK este un brand românesc de electrocasnice, dezvoltat de compania Tonis Trade din Constanța, firmă cu o prezență de aproape 25 de ani pe piața electrocasnicelor din România. Pe o piață a electrocasnicelor destul de aglomerată și dominată de clasicele produse albe, brandul LDK s-a remarcat nu doar prin culoarile vii și atrăgătoare, dar și prin calitatea deosebită a produselor. Inginerii de la LDK au dezvoltat și implementat în aragazurile LDK cele mai noi tehnologii iar designerii de produs au făcut ca produsele LDK să nu fie doar un obiect utilitar în bucătărie, dar și un accesoriu chic care să decoreze casele și să aducă bucurie în bucătărie. De altfel, aceasta a fost și intenția companiei care a dezvoltat brandul LDK. ”Când am luat decizia de a crea un brand propriu de electrocasnice am făcut un studiu amănunțit de piață și am constatat că, în percepția clienților, electrocasnicele erau privite strict ca niște obiecte utilitare de bucătărie. Noi am încercat să reinventăm această piață, dând produselor din bucătărie nu doar utilitate, ci și frumusețe. Este un demers din respect pentru clienții noștri care au acum posibilitatea ca în produsele LDK să găsească nu doar un accesoriu utilitar, ci și un obiect decorativ”, a declarat Eugen Petică, executive manager LDK.

Calitate garantată și rețea națională de service

Pentru că a investit constant în calitate și folosesc tehnologii de ultimă generație, produsele LDK nu sunt doar frumoase, ci și foarte fiabile. O arată și statisticile Tonis Trade de unde rezultă că rata de intrare în service a produselor LDK este de sub un procent, mai mică cu aproximativ 50% decât în cazul oricărui alt brand de electrocasnice de pe piața românească. De asemenea, produsele LDK vin cu garanție standard extinsă la trei ani și beneficiază de o rețea națională de service.

Cuvinte cheie:  Praktiker  electrocasnice  LDK

Cele mai frumoase aragazuri din România sunt acum în rețeaua Praktiker