ANUNT DE LANSARE A PROIECTULUI

30 martie 2018, 10.24 - Afaceri   Industrie

Bucuresti - 30 martie 2018 -

SC MAGIC SILVER DISTRIBUTION SRL, cu sediul in Municipiul Cluj-Napoca, Str. Avram Iancu nr. 66, judeţul Cluj, Romania, derulează, începând cu data de 02.03.2018 si avand ca termen de finalizare data de 31.01.2019, proiectul „ACHIZITIE DE UTILAJE SI ECHIPAMENTE LA SC MAGIC SILVER DISTRIBUTION SRL”, cod SMIS 108523, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1346/02.03.2018.

Proiectul este finanțat prin Regio - Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 „Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.1 - „Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Organismul Intermediar: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Valoarea totală a proiectului este de 1,405,931.40 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 894,460.00 lei.

Obiectivul general al proiectului este acela de a-si creste competititivitatea prin achizitia urmatoarelor utilaje si echipamente: Cuptor de topire prin turnare si basculare automata, cu modul generator (1buc); Cuptor de topire static (2buc); Cuptor de topire cu turnare si centrifugare (1buc); Instalatie rafinare argint(1buc); Instalatie rafinare aur – apa regala (1buc); Instalatie rafinare aur – electroliza (1buc); Granulator (1buc); Epurator gaze (1buc); Spectometru portabil (1buc); Spectometru static (1buc); Titrator (1buc); Balanta (1buc); Set laborator cupelare (1 set); Presa hidraulica nr 1 – ambutisare (1buc); Presa hidraulica nr 2 – stampare (1buc); Matrite lingouri si bare metal pretios (6buc); Schimbator de caldura (1buc). Astfel, prin implementarea prezentului proiect de investitii MAGIC SILVER DISTRIBUTION isi propune sa devina un concurent redutabil pe piata producatorilor de metale pretoase din Romania. Pentru aceasta, societatea isi propune sa achizitioneze utilaje si echipamente specifice CAEN 2441 - Productia metalelor pretioase, si sa isi adapteze procesele aferente din cadrul fuxului de productie. Investitia are un caracter inovativ atat datorita inovarii de produs cat si inovarii de proces.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: POP GABRIEL FLORIN

Funcţie: Administrator