VICTA: începutul de an în piața șantierelor

18 aprilie 2018, 12.27 - Construcţii   Industrie   Imobiliare

Bucuresti - 18 aprilie 2018 -

IBC Focus, lider de piață în monitorizarea șantierelor din țara noastră a monitorizat și publicat de la începutul anului 2018 un număr total de 7.845 de proiecte active. Conform Victa (asistenta virtuală de ofertare la șantiere și proiecte), aceste șantiere ocupă o suprafață totală de 41.57 mil m2, iar ca și valoare se ridică la un total de 89.78 mld RON.

Cifrele analizei de față indică faptul că se păstrează trendul din 2017, domeniul rezidențial privat fiind fruntașul topului cu peste 23% din proiecte. Locurile următoare sunt ocupate de domeniul construcțiilor sociale și comunitate și industrial. În ceea ce privește repartizarea pe județe, cele mai active județe sunt București (726 proiecte), Cluj (518 proiecte) și Ilfov (440 proiecte).

Câte proiecte noi s-au anunțat de la 1 Ianuarie 2018?

Asistenta virtuală de ofertare la șantiere și proiecte, Victa, a publicat și monitorizat de la 1 ianuarie 2018 327 de proiecte noi, în valoare totală de 1.13 mld RON, care ocupă o suprafață de 294.259 m2.

Județele cele mai active sunt Cluj (37 proiecte), Brașov (34 proiecte), Ilfov (31 proiecte), Timiș (26 proiecte), Argeș (25 proiecte). Ca și distribuție valorică, județul Cluj își păstrează poziția fruntașă cu o valoare totală a șantierelor de 524.17 mil RON, urmat de Brașov (238.38 mil RON) și Argeș (72.16 mil RON). Pe de altă parte, în cazul suprafețelor ocupate, Brașovul devine ocupantul primei poziții cu 155.530 m2, urmat de Dolj (59.662 m2) și Cluj (26.497 m2).

Toți cei care activează în domeniul construcțiilor și sunt interesați să testeze abilitățile asistentei virtuale de ofertare la șantiere și proiecte, VICTA pot să solicite un demo pe:
www.victa.ro

Despre IBC Focus

IBC Focus, agenție de marketing în domeniul construcțiilor, are drept scop principal furnizarea de cereri de ofertă către companiile care vând materiale sau servicii în construcții. Adiacent serviciilor de promovare și obținere de leaduri, IBC Focus deține cele mai complexe baze de date cu șantierele active din România și are o experiență pe piață de peste 12 ani.

Cuvinte cheie:  IBC Focus  Victa  rezidential

VICTA: începutul de an în piața șantierelor