Cum sa alegi cea mai frumoasa locatie pentru nunta?

15 noiembrie 2019, 12.04 - Afaceri   Social   Evenimente

Bucuresti - 15 noiembrie 2019 -

Nunta este cel mai important eveniment din viata unui cuplu, motiv pentru care si locatia selectata trebuie sa fie cea mai buna. Locatiile pentru nunti trebuie alese tinand cont de mai multi factori importanti.

Dimensiune

Pentru a determina dimensiunea locatiei de care ai nevoie este foarte important sa stabilesti de la inceput numarul maxim de invitati si sa primesti confirmarile din timp. Doar asa poti sti care este spatiul necesar pentru invitatii de la nunta sau cununie astfel incat nimeni sa nu stea inghesuit si sa existe suficient spatiu pentru dans si socializare.

Un spatiu foarte mare pentru o nunta cu putini invitati nu este o idee buna deoarece ramane foarte mult spatiu gol iar imaginea per ansamblu este afectata, fapt usor de observat in imagini. De asemenea, un spatiu foarte mic pentru un numar mare de invitati va face ca dansul sa fie imposibili, iar invitatilor le va fi greu sa socializeze atunci cand sunt inghesuiti intr-un perimetru restrans.

Flexibilitate

Atunci cand ai o tema setata pentru nunta, flexibilitatea dovedita de personal este foarte importanta. Spre exemplu, la Salon Du Mariage poti discuta pe larg cu personalul despre toate planurile tale si poti stabili care este tema si cum ai vrea sa fie amenajata sala astfel incat totul sa se potriveasca perfect. Este recomandat ca toate aceste detalii sa fie stabilite inainte de a cauta locatia potrivita pentru nunta, pentru a elimina redundantele.

Exista saloane speciale de nunti care sunt dispuse sa creeze decorul dorit, precum si saloane care pot fi foarte rigide in ceea ce priveste amenajarea interioara pentru nunta. In functie de modul in care discutia decurge, cea mai buna idee este reprezentata de alegerea unui salon foarte flexibil si accesibil din acest punct de vedere.

In unele situatii o nunta poate avea nevoie de un decor vintage sau de unul modern si minimalist, medieval sau retro. In functie de aceste carcateristici sunt locatii potrivite si locatii in care decorul pur si simplu nu poate fi construit oricat de mult si-ar putea dori mirii. Din acest motiv, Salon Du Mariage se distinge in primul rand prin flexibilitate si versatilitate, deoarece fiecare tema poate fi pusa in scena cu usurinta.

Amplasare

In functie de amplasarea locatiei de nunta se va stabili daca este necesar ca invitatii sa fie adusi cu o masina sau au acces utilizand mijloacele de transport in comun. Spre exemplu, alegand Salon du Mariage invitatii pot ajunge foarte usor si au de asemenea, parcarea la dispozitie atunci cand decid sa utilizeze autoturismul personal. Alegand o locatie cu parcare, dovedeste faptul ca mirii s-au gandit la invitati si la confortul lor.

Tinand cont de toate aspectele de mai sus, este foarte usor sa fie gasita locatia perfecta pentru nunti sau cununii. Atentia la detalii si planificarile riguroase sunt cele mai bune idei care pot duce la obtinerea unei nunti de care atat mirii cat si toti invitatii sa se bucure. In momentul in care invitatii se simt bine, nunta va ramane o amintire frumoasa pentru foarte mult timp.

Cuvinte cheie:  locatii nunta  Salon Du Mariage  cununie

Cum sa alegi cea mai frumoasa locatie pentru nunta?