NOD adaugă în portofoliu asistenții virtuali DRUID

08 martie 2022, 10.40 - Afaceri   Social   Tehnologie

București - 08 martie 2022 -

Partenerii NOD vor avea acces la un set extins de aplicații bazate pe AI

NOD va implementa intern un asistent virtual inteligent DRUID

Network One Distribution, cel mai mare distribuitor de tehnologie din România a semnat un parteneriat de colaborare cu DRUID şi adaugă în portofoliu o colecţie de aplicații de business conversaționale, bazate pe inteligență artificială. Astfel, ecosistemul de parteneri NOD va putea integra în proiectele derulate roboţi software, chatboţi și asistenţi virtuali inteligenţi, care să contribuie la accelerarea digitalizării în companiile româneşti.

Mulțumită activităţii unor companii inovative, precum DRUID, roboţii software și asistenţii virtuali inteligenţi au devenit tot mai cunoscuţi și adoptati în mediul de afaceri românesc. Colaborarea dintre NOD și DRUID pune la dispoziția antreprenorilor locali tehnologie de ultima generaţie, eligibilă în cadrul proiectelor cu finanţare nerambursabilă. Lansat recent, Programul Național de Digitalizare a IMM-urilor 2022​ pune un accent deosebit pe utilizarea soluțiilor de automatizare de tip Robotic Process Automation, precum și pe sistemele bazate pe Inteligență Artificială. Acest program, prin care IMM-urile pot accesa finanțări nerambursabile de 30.000 până la 100.000 de euro reprezintă o şansă în plus pentru antreprenorii vizionari, care fac din digitalizare, baza dezvoltării pe termen lung.

“Parteneriatul cu NOD ne bucură nespus, deoarece alătură două companii pasionate de tehnologie, ce își propun să faciliteze transformarea digitală a multor organizații. Suntem mândri să fim lângă noii noștri parteneri de la NOD și suntem convinși că vom livra împreună soluții și experiențe extraordinare pentru automatizarea conversațională a aplicațiilor de afaceri,” declară Raluca Tătărușanu, Global Sales Director DRUD.

"Economia românescă, pe care NOD o susține prin tehnologie,  se schimbă constant. În ultima perioadă, am remarcat un interes crescut pentru solutii bazate pe Inteligență Artificială, care au ca obiectiv automatizarea proceselor și sarcinilor repetitive, dar și procesarea superioară a informațiilor și interacțiunilor. Colaborarea noastră cu DRUID se aliniează perfect. Pe de o parte vom oferi pieței o serie de noi instrumente inteligente, iar pe de alta inclusiv NOD va implementa/"angaja" intern un asistent virtual DRUID, care va deveni cel nou "coleg live", disponibil 24/7,” declară Ciprian Aber, Solutions Sales Director, Network One Distribution.

Colecția de aplicații dezvoltate de DRUID va fi disponibilă partenerilor NOD împreună cu întreg suportul necesar pentru vânzarea, instalarea și mentenanţa acestora la clienţii finali. Soluțiile DRUID, bazate pe Inteligență Artificială conversațională și tehnologie RPA, rezolvă multiple provocări de colaborare și comunicare în domenii precum: servicii financiare și medicale, asigurări, retail etc. Toate aceste soluții se integrează facil cu alte sisteme existente (ERP; CRM) și contribuie direct la creșterea nivelului de automatizare și digitalizare a proceselor de afaceri.

Despre Network One Distribution

Network One Distribution, companie cu acționariat 100% românesc și cifră de afaceri de peste 389 milioane Euro în 2021,  este cel mai mare distribuitor de tehnologie din România, cu o experiență de 20 ani pe piața de distribuție, o echipă formată din peste 400 de profesioniști, o rețea națională de parteneri specializați și peste 180 de branduri în portofoliu.

Misiunea NOD, prin ecosistemul său de parteneri, este de a contribui la dezvoltarea societății și a economiei locale, punând la dispoziția mediului de business public și privat un portofoliu complet de soluții, know-how și competențe pentru o gestionare integrată a proceselor de modernizare prin tehnologie.

NOD contribuie la revitalizarea brandurilor românești consacrate, completând portofoliul cu noua linie de electrocasnice Fram, pe lângă Diamant și Pegas. Astfel, compania mizează pe crearea și dezvoltarea de noi branduri romanești, având in portofoliul său branduri proprii: HEINNER – linii de electrocasnice, gătire, servire, confortul casei și gama pentru grădină, care acoperă nevoile ce țin de universul locuinței; Horizon – LCD TV & sisteme de home entertainment; Serioux – periferice pentru o experiență pe cât de simplă, pe atât de interesantă în lumea digitală; U-Grow – gama de produse pentru universul bebelușului.

Despre DRUID

DRUID este o companie specializată în dezvoltarea de aplicații de business conversaționale, bazate pe inteligență artificială, cu birouri în Houston (SUA), Londra (Marea Britanie) și București (România) și un ecosistem de peste 130 de parteneri.

Asistenții virtuali inteligenți, dezvoltați pe platforma DRUID, accelerează transformarea digitală, reduc semnificativ costurile, cresc eficiența companiilor prin automatizarea proceselor și livrează o experiență extraordinară de utilizare, atât clienților cât și angajaților.

Folosind sute de șabloane conversaționale preconfigurate și o tehnologie NLU (Natural Language Understanding) proprietară care suportă peste 49 de limbi, DRUID permite oricărei companii să lanseze extrem de rapid aplicații de afaceri conversaționale, pentru orice rol, proces sau industrie, maximizând investițiile existente.

DRUID dă voce roboților RPA (Robotic Process Automation) și foloseste integrarea nativă unică (inclusiv comunicare asincronă) cu toată stiva de tehnologie UiPath pentru automatizarea end-to-end a proceselor de afaceri. Livrând o experiență personalizată, pe orice tip de canal de comunicare (WhatsApp, Facebook Messenger, Microsoft Teams, Slack, WeChat, applicații sau pagini web etc.), DRUID facilitează interacțiunea naturală prin text și voce a utilizatorilor cu orice fel de tehnologie digitală pentru următorul nivel de productivitate.

Cuvinte cheie:  NOD  DRUID  Network One Distribution  Raluca Tătărușanu

NOD adaugă în portofoliu asistenții virtuali DRUID