Lanțul de restaurante Uncle John deschide al 8-lea restaurant din rețea, în regim de parteneriat

24 martie 2022, 12.28 - Afaceri   Social   Evenimente

București - 24 martie 2022 -

Rețeaua de fast-food Uncle John deschide astăzi, 24 martie, cel de-al 8-lea restaurant, în Colosseum Mall. Restaurantul face parte din proiectul de extindere al companiei, fiind al doilea restaurant deschis în regim de franciză.

”Mă bucur că în primul trimestru al acestui an reușim să deschidem un nou restaurant în regim de franciză, după restaurantul deschis în 2019, în Pitești. Cei doi an de pandemie au reprezentat o perioadă dificilă, dar pe care am trecut-o cu brio, iar acum ne concentrăm și mai mult pe dezvoltarea rețelei Uncle John. În prezent suntem în discuții avansate și cu alți parteneri, iar planul nostru este să continuăm colaborarea cu firma de consultanță Franchwise, care ne ajută să accelerăm dezvoltarea națională”, a spus Dan Ioan, cofondator Uncle John.

Printre motivele pentru care partenerii prezintă un interes crescut în această perioadă pentru franciza Uncle John se numără trendul ascendent pe care rețeaua merge încă de la înființare, cât și inovarea continuă la nivel de produse.

”Am ales să fac parte din rețeaua Uncle John pentru că este un business validat de piață de peste 6 ani, care a depășit cu brio perioada pandemiei. Încep cu entuziasm acest nou proiect și mă bucur să contribui la misiunea unchiului, acela de a împărtăși gustul autentic de burgeri cu cât mai mulți români”, spune Dan Mireanu, francizat Uncle John Colosseum.

Despre companie

Uncle John a luat naștere în 2015 din dorința de a oferi tuturor românilor gustul autentic de burgeri și o experiență de fast-food inedită. În prezent Rețeaua Uncle John numără 8 restaurante, dintre care 2 în regim de franciză (Pitești și Colosseum Mall).

Cuvinte cheie:  Uncle John  Colosseum Mall  fast food  franciza