PNSA desemnată “Best Real Estate Law Firm of the Year” la CIJ Awards

12 decembrie 2022, 11.53 - Afaceri   Social   Avocatură

București - 12 decembrie 2022 -

Popovici Nițu Stoica & Asociații a fost desemnată drept Cea mai Bună Firmă de Avocatură a Anului în tranzacții și dezvoltări imobiliare în cadrul galei CIJ Awards, organizată pe data de 8 decembrie 2022 la Hotelul Radisson Blu în București.

Premiul recunoaște excelenţa Popovici Nițu Stoica & Asociații în tranzacții și dezvoltări imobiliare. Pe parcursul anului 2022, PNSA a oferit consultanță în unele din cele mai importante proiecte imobiliare în România.

Înființată în anul 1995, Popovici Nițu Stoica & Asociații este unul din liderii avocaturii de afaceri în România. Popovici Nițu Stoica & Asociații și PNSA Tax grupează peste 70 de avocați și consultanți, din care 15 avocați asociați, dispunând de expertiză la cel mai înalt nivel, larg recunoscută în mediul de afaceri și profesional.

We are delighted to announce that Popovici Nițu Stoica & Asociații won the prestigious “Best Real Estate Law Firm of the Year” distinction at the CIJ Awards Gala, a hallmark event that took place on December 8, 2022 at the Radisson Blu Hotel in Bucharest.

The award acknowledges the outstanding achievements of Popovici Nițu Stoica & Asociații in Real Estate. Throughout 2022, PNSA advised on the most high-profile and high-value real estate transactions and developments in Romania.

Popovici Nițu Stoica & Asociații is a leading Romanian independent law firm and has been at the forefront of the market since its incorporation in 1995.

Popovici Nițu Stoica & Asociații groups today more than 70 lawyers and counsels, including 15 partners, largely acknowledged as top-notch commercial law experts, by clients and peers.

Cuvinte cheie:  Best Real Estate Law Firm of the Year  CIJ Awards  Popovici Nițu Stoica & Asociații  avocat  firma avocatura

PNSA desemnată “Best Real Estate Law Firm of the Year” la CIJ Awards