Cel mai nou jucător pe piața PET FOOD

31 martie 2023, 05.39 - Afaceri   Industrie   Social

București - 31 martie 2023 -

Temad co SRL – lider pe piața de distribuție a materialelor auxiliare pentru construcții și bricolaj, intră pe un nou segment de piață – Hrană pentru animale.

Cea mai nouă decizie de business a companiei Temad a fost să își lărgească portofoliul de produse într-o direcție total diferită, intrând pe piața de PET FOOD. După mai mult de 1 an de investigații privind tendințele din piață, de căutări de furnizori compatibili cu strategia de business a companiei și de analiză a potențialului de creștere a pieței din România, compania Temad se dezvoltă cu o nouă Divizie de vânzări cu acoperire regională și argumentează în următoarele rânduri alegerile făcute.

3 game de produse cu 3 poziționări de preț diferite

PRIMAL SPIRIT by ALPHA SPIRIT - vedeta gamei de hrană pentru animale

De ce PRIMAL SPIRIT?

Produsele PRIMAL SPIRIT conțin doar cele mai bune ingrediente 100% proaspete, cu proporții mari de carne și pește (60-65%), alături de un conținut limitat de orez și în plus, conțin vitamine și minerale în proporții ideale. Specialiștii în nutriție de la PRIMAL SPIRIT au creat prin tehnologia de presare la rece, cea mai bună hrană pentru câini și pisici, păstrând valoarea nutrițională a ingredientelor de bază și digerabilitatea optime. Astfel, datorită tehnologiei de producție TENDERIZE, al cărei element cheie este hidroliza proteinelor, produsele PRIMAL SPIRIT sunt potrivite și pentru câinii cu alergii.

Chiar și în cazul procesării la rece, hrana devine caldă din cauza presării, însă temperaturile sunt limitate la 45 - 800 C și nu se folosesc aburi ca în cazul hranei preparate prin extrudare. Această tehnologie este similară procesului de gătire de acasă, permițând obținerea unui produs extrem de nutritiv și, prin urmare, mai sănătos pentru animalele de companie. Boabele astfel obținute conțin toți nutrienții ingredientelor inițiale și nu conțin coloranți, arome artificiale sau gluten.

Mâncarea semi-tare PRIMAL SPIRIT a fost testată de câini din diferite rase, în România, iar rezultatele au fost peste așteptări – 100% dintre câini au acceptat hrana PRIMAL SPIRIT încă de la prima degustare, iar 98,7% dintre proprietarii acestora au apreciat extrem de pozitiv efectele pe care hrana PRIMAL SPIRIT le are pentru îndrăgitele animale de companie, privind blana, pielea, energia și digestia.

Alegerea acestei hrane pentru portofoliul companiei Temad se bazează nu doar pe proprietățile unice ale produselor, cât mai ales pe aprecierea extraordinară în urma testelor efectuate.

Happy One – aduce fericire în rândul animalelor de companie

Cele mai fericite animale de companie au încercat hrana Happy One și nu și-au mai dorit altceva.

Happy One este o gamă foarte diversificată care satisface gusturi și dorințe variate atât pentru animalele de companie, cât și pentru stăpânii acestora. Mâncarea pentru câini și pisici Happy One conține BIOCOMPLEX, un complex de vitamine, probiotice și prebiotice care asigură bazele pentru sănătatea prietenilor noștri patrupezi.

Indiferent că ai un câine adult, un pui sau un senior, o pisică sterilizată sau un pisoi, vei găsi în gama Happy One un produs care să-ți facă animalul de companie extrem de fericit. Acesta a fost principalul motiv pentru care gama Happy One completează portofoliul companiei Temad.

ENERGYPET

ENERGYPET deține cea mai modernă fabrică de hrană pentru animale de companie din Portugalia, combinând materia primă excelentă cu cea mai înaltă tehnologie, rezultând alimente de calitate superioară, cu toate principiile nutriției echilibrate.

Hrana pentru câini și pisici ENERGYPET nu conține organisme modificate genetic, nu conține soia dar are un conținut bogat de pui (14%). Este o gamă echilibrată care nu face rabat privind calitatea întrucât conține ingrediente funcționale, cu beneficii în digestia alimentară, piele și blană și suport pentru sistemul imunitar.

ENERGYPET este o alegere perfectă pentru obiectivul companiei Temad de a acoperi cel mai mare segment de piață dar în același timp, fără să dezamăgească niciun patruped.

Care sunt așteptările pentru acest an în privința pieței din România?

Scopul nostru este acela de a introduce pe scară largă, o hrană superioară, care respectă cele mai înalte standarde de calitate, unui public numeros, astfel încât să putem oferi cea mai bună hrană prietenilor noștri cei mai buni. În perioada următoare vom diversifica gama de produse și pe zona accesoriilor pentru animale, dar în același timp vom diversifica și gama de hrană de animale cu noi tipuri de ambalaje, gusturi și produse pentru cereri mai speciale.

Obiectivul nostru este să aducem cele mai bune rețete pentru a susține sănătatea câinilor și pisicilor, permițându-le astfel să trăiască vieți lungi și fericite alături de noi. Cu cele 3 game de produse satisfacem cerințe dintre cele mai extreme din partea nu doar a proprietarilor de animale de companie, cât și ale medicilor veterinari, ale proprietarilor de canise și ale adăposturilor pentru animale.

Vom continua să investim în educarea consumatorilor deoarece credem că aceasta este cheia de a oferi stăpânilor de animale cele mai bune informații și recomandări. Mai mult, vom continua să dezvoltăm rețeaua de distribuție în toată țara, creând 12 locuri de muncă noi și pentru a ne asigura că vom fi cât mai aproape de consumatori.

TEMAD CO SRL

Temad, cu sediul în Brașov și o echipă de 250 de angajați, este importator și distribuitor a peste 20 de branduri internaționale din domeniul materialelor auxiliare pentru construcții și bricolaj și unicul reprezentant și distribuitor autorizat al celor 3 branduri internaționale de hrană pentru animale de companie: PRIMAL SPIRIT by Alpha Spirit, HAPPY ONE și ENERGYPET în România. Compania are sediul operațional în Brașov, de unde asigură distribuția la nivel național și încă 12 depozite regionale. În prezent deține 4 depozite certificate DSV pentru hrana de animale, iar acest demers este în desfășurare și pentru celelalte depozite din țară. În plus, produsele sunt comercializate și în magazinele online eMAG și econstrukt.ro, iar procesul de listare și în alte rețele de magazine de tip supermarket și în magazinele specializate este în curs de desfășurare.

Cuvinte cheie:  PET FOOD  Temad co SRL  PRIMAL SPIRIT  Happy One

Cel mai nou jucător pe piața PET FOOD