Up România: Poate crește puterea de cumpărare a beneficiarilor Up Dejun. Se majorează valoarea nominală a tichetului de masă de la 30 de lei la 35 de lei

28 iulie 2023, 11.50 - Afaceri   Social

București - 28 iulie 2023 -

Up România anunță majorarea valorii tichetului de masă la 35 de lei, începând cu 1 august 2023. Dincolo de sprijinul venit într-o perioadă economică incertă, dominată de inflație ridicată, această majorare crește bunăstarea și puterea de cumpărare a beneficiarilor, ceea ce înseamnă pe termen mediu și lung un grad mai mare de satisfacție a angajaților.

Prin majorarea valorii tichetelor de masă Up Dejun, angajatorii au ocazia de a oferi avantaje extrasalariale mai atractive pentru echipa lor. Acest aspect are un impact direct asupra relației cu angajații, consolidând legătura dintre aceștia și companie. Îmbunătățirea moralului și satisfacției angajaților contribuie direct la o productivitate mai ridicată și la retenția talentelor în organizație. Astfel, companiile pot crea o atmosferă favorabilă dezvoltării și succesului pe termen lung.

Pentru salariați, majorarea valorii tichetelor de masă Up Dejun aduce o putere de cumpărare sporită, ce le va permite să se bucure de mese mai variate și mai nutritive, aducând astfel un plus de satisfacție și motivație în viața de zi cu zi.

"Prin soluțiile noastre, îmbunătățim atât puterea de cumpărare, cât și calitatea vieții multor români, oferind în același timp libertatea de alegere și de utilizare. Această majorare a valorii tichetelor de masă susține misiunea noastră de a sprijini fiecare etapă a parcursului profesional al clienților noștri și de a fi alături de ei în fiecare reușită și provocare pe care o întâlnesc.

Reafirmăm angajamentul nostru față de bunăstarea angajaților, înțelegând că satisfacția și productivitatea lor sunt elemente cheie în succesul oricărei companii. Suntem bucuroși că această majorare vine și ca un element ce contribuie la o stabilizare în contextul inflației ridicate”, a declarat Loredana Vătăvoiu, Marketing Director Up România.

Această majorare va influența în mod pozitiv aproximativ 1 milion de beneficiari de tichete Up Dejun, consolidând poziția Up România ca partener de top atât pentru angajatori, cât și pentru angajați, în misiunea de a îmbunătăți calității vieții și de a contribui la un viitor mai prosper pentru toți cei implicați.

Despre Up România

Up Romania face parte din Grupul Up, deservește peste 25.000 de clienți și aproximativ 1 milion de beneficiari. Cu o prezență de peste 20 de ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța businessului companiilor:

1. Produse și servicii care facilitează viața de zi cu zi a salariaților prin accesul la beneficii în multe domenii – cardurile Up Dejun, Up Cadou, Up Cultură, Up Vacanță, tichete sociale; Up Achiziții – platforma dedicata achizițiilor inteligente pentru companii mici și mijlocii – IMM-uri;

2. Platforma de beneficii flexibile – Up MultiBeneficii;

3. Servicii dedicate comercianților;

4. Soluții personalizate pentru modernizarea sectorului de acțiune socială - tichete sociale, tichete sociale pentru grădiniță.

Mai multe detalii pe www.upromania.ro. Aplicația Up Mobil poate fi descarcată de pe App Store, Google Play sau Huawei AppGallery.

Cuvinte cheie:  Up Romania  Up Dejun  Loredana Vătăvoiu  tichet de masa