Kingston Digital extinde gama de SSD-uri externe

06 septembrie 2023, 12.38 - Afaceri   IT&C   Social   Tehnologie

București - 06 septembrie 2023 -

Kingston Digital Europe Co LLP, filiala de memorii flash a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în produse de memorie și soluții tehnologice, a anunțat astăzi SSD-ul extern XS1000, o soluție de backup incredibil de elegantă şi de mici dimensiuni. XS1000 se alătură lui XS2000 ca o nouă ofertă din portofoliul de SSD-uri externe Kingston. Ambele unități sunt extrem de compacte și cântăresc sub 29 de grame, oferind portabilitate ridicată.

Kingston XS1000 aduce viteze de citire de până la 1.050 MB/s1 și capacități mari de până la 2TB2 , oferind spațiu suficient pentru stocarea a nenumărate fotografii, videoclipuri și fișiere. Unitatea este livrată cu un cablu USB-C®3 la USB-A și menține compatibilitatea retroactivă pentru a asigura o conectivitate perfectă cu dispozitivele vechi. Mică precum un breloc de chei, unitatea XS1000 servește drept companion de încredere pentru backup-uri, garantând accesul continuu la documentele importante.

"Clienții noștri sunt în căutarea unui spațiu de stocare convenabil, rapid și fiabil, la un preț accesibil. Odată cu lansarea lui XS1000, aceştia nu trebuie să mai caute altceva, deoarece acum oferim mai multe opțiuni pentru stocare externă", a declarat Liny Cheliyan, Business Manager - Prosumer Flash și SSD, Kingston, EMEA. "Am proiectat această unitate pentru a fi elegantă și compactă, măsurând doar jumătate din dimensiunea unui SSD standard. Acest lucru asigură o portabilitate de neegalat, ceea ce o face să fie cea mai bună alegere pentru cei care caută o combinație între comoditate și performanță de top disponibilă pe piaţă."

XS1000 este disponibil în capacități de 1TB și 2TB și beneficiază de o garanție limitată de cinci ani4 cu asistență tehnică gratuită.

XS1000 SSD - caracteristici și specificații:

Cea mai bună portabilitate: Compactă și cântărind puțin sub 29 g, această unitate SSD vă permite să vă luați fișierele cu dvs. în deplasare fără efort.

Back-up pentru toate fișierele: Transferați și stocați documentele, fotografiile și videoclipurile.

Creșterea capacității de stocare: Extindeți-vă biblioteca digitală cu capacități mari, de până la 2 TB2  , pentru a păstra momentele prețioase.

Suport USB 3.2 Gen 2: Atingeți viteze de citire de până la 1.050 MB/s1 cu compatibilitate retroactivă cu USB 3.2 Gen 1, asigurând o conectivitate perfectă cu dispozitivele vechi.

Interfață: USB 3.2 Gen 2

Viteză1 : Până la 1.050 MB/s la citire, 1.000 MB/s la scriere

NAND: 3D

Capacități2 : 1TB, 2TB