Deputatul Dan Tanasă este candidatul AUR la Primăria Municipiului Brașov

19 aprilie 2024, 05.45 - Afaceri   Politic   Social

București - 19 aprilie 2024 -

Alianța pentru Unirea Românilor, filiala Brașov, a prezentat vineri, 19 aprilie, candidatul pentru funcția de primar al Municipiului Brașov în persoana deputatului Dan Tanasă.

Acesta a declarat că AUR prezintă românilor în aceste alegeri locale singura soluție pentru a scăpa de blatul PSD-PNL-USR de la nivelul Brașovului.

„Obiectivul filialei AUR Brașov este acela de a câștiga președinția Consiliului Județean Brașov și Primăria Municipiului Brașov. În acest moment brașovenii au de ales între o ciorbă reîncălzită pusă în marmită de către PSD și PNL sau omul lui Veștea la Primăria Brașov, Allen Coliban. În mod evident, la ora actuală în Brașov, funcționează foarte bine blatul USR cu PSD și cu PNL. Județul este foarte bine împărțit între clanurile mafiote, între PNL, PSD și USR, iar brașovenii sunt puși în situația de a alege răul cel mai mic. Iată că, la Brașov, anul acesta brașovenii nu mai sunt nevoiți să aleagă răul cel mai mic, nici la județ, nici la municipiul Brașov.

Facem un apel către toate forțele, către toate vocile care s-au săturat de partidul stat PSD – PNL, care s-au săturat de dezamăgirea reprezentată de USR, care a pus batista pe țambal la Brașov și stă într-o liniște asurzitoare la aceeași masă cu PSD și PNL, toate forțele politice care sunt dispuse să facă ceva pentru viitorul municipiului și al județului Brașov, îi așteptăm să discutăm despre viitorul județului. Despre viitorul Brașovului vom discuta cu specialiștii, care până acum i-au lăsat pe alții să facă politică la Brașov, și vedem modul în care au făcut-o: au dărâmat fabrici și în locul lor au pus supermarketuri și mall-uri”, a afirmat Dan Tanasă, candidatul AUR pentru Primăria Municipiului Brașov.

Potrivit acestuia, AUR vine în fața oamenilor pentru a le prezenta singura soluție pentru a scăpa de blatul PSD-PNL-USR de la nivelul Brașovului. „Și județul Brașov, ca și foarte multe alte județe, este capturat de două clanuri mafiote, numite generic partide politice, care și-au împărțit zonele ca pe niște feude. Nu îl deranjează nimeni pe Coliban la municipiul Brașov de trei ani și jumătate. Singura realizare a lui Coliban în acest mandat a fost aceea de a inaugura o grădiniță pe care nici măcar nu a inițiat-o el. Mandatul lui Allen Coliban la Primăria Brașov se remarcă prin blatul abject cu gruparea infracțională PNL-PSD. Noi le oferim românilor o alternativă. Nu trebuie să votați răul cel mai mic anul acesta”, a declarat Dan Tanasă.

„Am constatat o abordare absolut dictatorială din partea multor primari lipsiți de empatie față de propriii lor cetățeni, mulți dintre ei adevărați vătafi în localitățile pe care le conduc, pentru că au 12 ani – 20 de ani de primărie, și s-au învățat că sunt inamovibili. Așa cum îl cunosc pe colegul meu Dan Tanasă, ceea ce vă pot spune este că principala sa calitate este aceea de om extrem de corect. Corect și față de partidul pe care îl reprezintă, corect și față de cetățeni. Este un om care se confruntă, ca și noi toți, cu aceleași nevoi ale traiului zilnic, cu aceleași nevoi ale traiului într-o societate destul de viciată”, a spus deputatul Ana Predescu, candidatul AUR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov.

Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor

Cuvinte cheie:  Dan Tanasă AUR Primăria Municipiului Brașov