Zalando și-a dezvoltat sortimentul, a crescut oferta de produse de lifestyle și a câștigat un număr mai mare de parteneri B2B în vederea creșterii volumului brut al mărfurilor (GMV) și a profitabilității în trimestrul 1

07 mai 2024, 11.26 - Afaceri   Social   Evenimente

Berlin - 07 mai 2024 -

Volumul brut al mărfurilor (GMV) crește cu 1.3% în primul trimestru

EBIT ajustat crește la 28.3 milioane euro în trimestrul 1, reprezentând o margine de 1.3%

Sectorul Business-to-Consumer (B2C) are cea mai puternică creștere prin categoriile de Beauty, Sport, Kids & Family, dar și datorită ‘Lounge by Zalando'

Sectorul Business-to-Business (B2B) înregistrează un număr mai mare de parteneri multi-channel, cu o creștere de 13% a veniturilor

Se confirmă indicațiile pentru întregul an 2024

Zalando a dezvoltat calitatea sortimentului și și-a îmbunătățit profitabilitatea în trimestrul 1, înregistrând o creștere puternică la nivelul ofertei de produse de lifestyle, dar și prin îmbunătățirea experienței consumatorilor și creșterea numărului de parteneri logistici. Rezultatele validează strategia actualizată a Zalando anunțată în luna martie, prin care își propune să construiască principalul sistem pan-european de e-commerce în fashion și lifestyle în jurul celor doi piloni principali de creștere ai companiei: Business-to-Consumer (B2C) și Business-to-Business (B2B).

Puteți citi întregul comunicat de presă aici.

Sandra Dembeck, Chief Financial Officer Zalando, va prezenta rezultatele financiare ale companiei pe primul trimestru și va răspunde la întrebări în cadrul unei conferințe de presă în limba engleză, la ora 09.00 a.m. (CET) – 10:00, ora României.

Mai jos găsiți detaliile despre eveniment:

7 Mai 2024, 09.00 a.m. (CET) - 10:00, ora României

Dacă doriți să ascultați prezentarea, trebuie să vă înregistrați. Odată ce v-ați înregistrat, veți primi email-ul de confirmare cu un cod PIN pentru a accesa prezentarea. Pentru a pune întrebări, vă rugăm să utilizați numărul de telefon și codul PIN primite în email-ul de confirmare.

Vă puteți înregistra aici.

Cuvinte cheie:  Zalando Lounge by Zalando Sandra Dembeck Kids & Family