Ivatherm lansează primul său supliment alimentar pentru o piele fermă și elastică

08 mai 2024, 01.49 - Afaceri   Social

București - 08 mai 2024 -

Ivatherm lansează Collagen Elastin, primul supliment alimentar de frumusețe, o combinație unică de colagen și elastină de origine marină, cu masă moleculară mică, ce reduce vizibil ridurile în 28 de zile.

Hrănește-ți pielea din interior este invitația specialiștilor Ivatherm de a-ți completa rutina zilnică de întinerire a pielii cu noul supliment alimentar cu colagen și elastină hidrolizate, cu absorbție rapidă și eficiență dovedită clinic. Acesta îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii, reducând liniile fine și ridurile.

Colagenul și elastina sunt componente structurale ale pielii, mușchilor și oaselor, fiind responsabile de rezistență, fermitate și elasticitate la nivelul pielii. Începând cu vârsta de 30 de ani, producția acestor proteine-cheie pentru sănătatea pielii începe să scadă semnificativ și astfel apar ridurile. Pentru o piele tânără, fermă și elastică este nevoie de un aport suplimentar de colagen și elastină. De aceea Ivatherm a creat în gama IvaRG primul supliment alimentar cu o combinație unică de colagen și elastină hidrolizate, de origine marină, L-lizină, un aminoacid esențial, vitamina C naturală din Acerola - ambele ingrediente indispensabile în sinteza și stabilizarea colagenului, și zinc, mineral cu rol antioxidant pentru piele.

Beneficiile noului supliment alimentar de la Ivatherm derivă din formula sa unică de ingrediente obținute din surse protejate, sigure și sustenabile.

Peptidele de colagen și elastină sunt obținute din piele de pește sălbatic, din Boulogne-sur-Mer, un oraș pitoresc din Nordul Franței, prin hidroliză enzimatică, o metodă complet naturală prin care proteinele sunt scindate în peptide de dimensiuni mai mici, fără a apela la solvenți chimici. Proporția ideală de peptide de colagen și elastină cu masă moleculară mică, similară celei din pielea umană, potențează absorbția și eficiența produsului, asigurându-i biodisponibilitate crescută. Peptidele sunt absorbite rapid în fluxul sanguin, ajung direct în țesuturile țintă și stimulează fibroblaștii din piele să producă fibre de colagen, îmbunătățind astfel elasticitatea și fermitatea pielii.

De mult timp sunt preocupată de sănătatea și frumusețea pielii, de longevitate și funcționarea corpului la parametri ideali, optimi. Chiar și cu o dietă perfectă, e dificil să atingi nevoile nutriționale ale corpului doar din alimente. Din acest motiv, în gama IvaRG am creat primul nostru supliment ce conține Colagen si Elastină de origine marină, spune dr. Rucsandra Hurezeanu, fondatoare și CEO Ivatherm.

Suplimentul alimentar Collagen Elastin de la Ivatherm este disponibil în cutii, conține 14 plicuri sub formă de pudră solubilă și are gust plăcut de fructe roșii, cu arome naturale.

Studiile clinice demonstrează efectul antirid, vizibil după doar 28 de zile de administrare. Pentru menținerea efectului, recomandarea specialiștilor Ivatherm este administrarea suplimentul alimentar minimum 3 luni de zile, câte unul sau două plicuri pe zi. Suplimentul alimentar este disponibil acum în farmacii și pe www.ivatherm.ro. Acesta completează rutina zilnică de îngrijire cu dermocosmeticele din gama IvaRG, care previne și corectează semnele de îmbătrânire ale pielii.

Despre Ivatherm

Ivatherm este prima companie românească de dermatocosmetice, fiind înființată în 2005 de dr. Rucsandra Hurezeanu. Produsele sunt dermocosmetice cu Apă Termală Herculane, special create pentru pielea sensibilă, prescrise de medicii dermatologi și vândute în farmacii. Cu un portofoliu de peste 70 de produse și prezentă în 15 țări din Europa, Asia și Orientul Mijlociu, Ivatherm își asumă responsabilitatea în alegerea ingredientelor și ambalajelor, în așa fel încât produsele brandului să fie cât mai naturale, sustenabile, din surse alese cu grijă.

Cuvinte cheie:  Ivatherm dr. Rucsandra Hurezeanu supliment alimentar Collagen Elastin

Ivatherm lansează primul său supliment alimentar  pentru o piele fermă și elastică