DOMO in continua expansiune!

01 august 2011, 04.16 - Afaceri   Social

Bucureşti - 01 august 2011 - Joi, 28 iulie, Domo a deschis un nou magazin in centrul comercial Winmarkt Grand Center Ploiesti!

Locatia strategica, vizibilitatea excelenta, spatiul generos de 1400 mp, dispunerea acestuia pe 2 etaje, au permis o noua abordare a conceptului de retail.
Consumatorul va fi expus la doua lumi diferite: cea a eletrocasnicelor mari si mici, situata la parterul magazinului si cea a produselor electronice, IT&C si accesorii, situata la etaj.

Noul magazin ofera clientilor o serie de elemente inovative: displayuri moderne pentru expunerea electrocasnicelor de bucatarie, insule demo pentru televizoare 3 D, zona interactiva de gaming si entertainment. In plus, clientii pot beneficia de o paleta larga de servicii pre- si post vanzare. Acestea, impreuna cu designul, cromatica, directionarea si semnalizarea categoriilor converg unitar catre un singur obiectiv, in scopul caruia Domo isi concentreaza eforturile de ani de zile: oferirea unei experiente de cumparare unice!

Inca de la primele ore de la deschidere magazinul a fost vizitat de foarte multi ploiesteni, vanzarile din prima zi depasind estimarile. S-au vandut cu precadere televizoare, produse IT&C si aparate de aer conditionat.

„Suntem bucurosi ca strategia de dezvolatare si optimizare pe care o aplicam de cativa ani are rezultatele dorite. Aceasta deschidere din Ploiesti este prima dintr-o serie de 8 deschideri, planificate pentru urmatoarele 4 luni, perioada ce se anunta a fi una dintre cele mai prolifice din istoria Domo.’’ afirma Lorand Szarvadi – CEO Domo Retail.

Urmatoarele deschideri vor avea loc in: Alba Iulia (magazin stradal in centrul orasului), Shopping City Sibiu, Tiago Oradea, Maritimo Constanta, Cotroceni Park Bucuresti, Electroputere Craiova, European Retail Park Botosani.

Deschiderea magazinului Domo din Cotroceni va insemna relocarea vechiului magazin cu o suprafata actuala de 850 mp intr-o noua locatie de 3000 mp, noul magazin urmand de devina flagship-ul retelei.

Cele 8 magazine noi vor insuma in total 12.000 mp, cu o investitie in amenajare de aproximativ 2,5 milioane de Euro.

In primele 7 luni din acest an, Domo a mai deschis alte 5 magazine, la Sfantu Gheorghe, Focsani, Buzau, City Mall Bucuresti, Ramnicu Valcea, in suprafata totala de 5000 mp, cu o investitie de aproximtiv 1 milion de Euro.

In procesul optimizarii retelei de magazine Domo, in acest an au fost sau vor fi inchise 17 magazine neprofitabile de dimensiuni mai mici, care insumeaza in total 10.000 mp, astfel incat suprafata comerciala a retelei Domo va ajunge la sfarsitul acestui an la 88.000 mp, in crestere cu 7000 mp fata de anul 2010.

Domo Retail este unul din cei mai importanti jucatori din retailul specializat in electrocasnice, electronice, IT şi telecom, avand ca si numar de magazine cea mai extinsa retea de retail, formata din 126 de locatii, cu peste 1550 de angajati.

Cuvinte cheie:  Domo  magazin  deschidere

DOMO in continua expansiune!