16 septembrie 2011, 04.05 - Afaceri   Social

Bucureşti - 16 septembrie 2011 - SIF OLTENIA SA in calitate de actionar semnificativ al SC ARGUS SA, detinand 31, 93% din capitalul social al SC ARGUS SA a fost impiedicata sa patrunda in incinta sediului social al SC ARGUS SA in vederea participarii la adunarea generala convocata pentru data de 16.09.2011 orele 11.00. Reprezentantul SIF OLTENIA SA in cadrul adunarii generale – Anina Radu nu a putut participa la adunare desi s-a prezentat la sediul societăţii în jurul orelor 10:45, locul convocării AGOA, respectiv str. Industrială nr. 1, Constanţa. În faţa sediului menţionat se aflau prezenţi şi/sau reprezentaţi si următorii acţionari ai societăţii:
- Business Capital for Romania Opportunity Fund Cooperatief U.A., reprezentând 6,257% din capitalul social
- dl. Păuna Ioan, reprezentând 0,21% din capitalul social
De asemenea, in fata sediului se aflau si domnii Dan Voiculescu si Radu Constantin, singurii administratori in functie ai societatii, ceilalti membrii ai consiliului de administratie demisionand in zilele anterioare.
La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie care a constatat imposibilitatea actionarilor de a patrunde in sediul societatii.
Mentionam ca, nefiind intrunite cerintele pentru desfasurarea in conditii legale a adunarii genarale la prima convocare, reprezentantul SIF 5 Oltenia SA se va prezenta in data de 17.09.2011 la sediul societatii SC ARGUS SA pentru a participa la adunarea generala, la a doua convocare.
Precizam ca SIF 5 Oltenia va intreprinde toate demersurile necesare in vederea restabilirii legalitatii.

16.09.2011

SIF OLTENIA SA