Elasti-Q – nu doar o alta crema de preventie!

26 septembrie 2011, 01.07 - Afaceri   Sănătate   Social

Bucureşti - 26 septembrie 2011 - Viitoarele mamici se pot bucura mai usor de miracolul sarcinii cu ajutorul Elasti-Q, o solutie elvetiana pentru prevenirea striurilor, bazata pe un inalt grad de acid hialuronic!

Dedicata femeilor insarcinate, pentru care a fost conceputa o textura delicata si nonalergica, Elasti-Q este recomandata pentru mentinerea elasticitatii si vigorii pielii in situatia modificarii corporale ca urmare a cresterii in greutate si a activitatii fizice orientate spre dezvoltarea musculara.

Eficienta sa este garantata de un inalt continut de acid hialuronic prezent in compozitia unei crème, regasit intr-un ansamblu de 4 ingrediente atu, alaturi de elastina, D-panthenol si Vitamina E-tocopherol.

Akacia Pharma este un grup farmaceutic european cu sediul central in Elvetia. Compania asigura la nivelul Europei Centrale si de Est managementul integrat pentru produse farmaceutice si dermo-cosmetice de inalta calitate, produse de biotehnologie, echipamente medicale si suplimente nutritive.

Pentru jurnalistii interesati de detalii despre Elasti-Q sau orice alt produs promovat de Akacia Pharma Romania, vom organiza o prezentare, urmata de un cocktail, pe 28 septembrie 2011 incepand cu orele 18.00 la Crowne Plaza, pe tema cauzelor si prevenirii formarii vergeturilor, in care sa descoperiti efectele cremei Elasti-Q.

Va rugam sa ne contactati din timp, pentru a va rezerva locul in sala de conferinte.

Date de contact:
Operation Manager : Ms. Jose Kombo
E-mail : kombo@akacia.eu
Tel/Fax: 021316.22.04/05
Tel. Mobil: 0752252242 (AKACIA)

Cuvinte cheie:  Elasti-Q  preventie  striuri

Elasti-Q – nu doar o alta crema de preventie!