Anunt achizitie echipamente de protectie-pernute de scaun-INOMED

30 septembrie 2011, 05.51 - Afaceri   Media / Publicitate   Social

Bucureşti - 30 septembrie 2011 - Anunt achizitie echipamente de protectie-pernute de scaun pentru proiectul „Indeplinirea normelor de sanatate si securitate la locul de munca in domeniul media – INOMED”, Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeste in oameni!”, Axa prioritară 3 "Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor", Contract de finantare nr. POSDRU/78/3.2/A/67181, beneficiar S.C Publione Media S.R.L. Operatorii economici interesati pot transmite oferte de pret pana la data de 07.10.2011, ora 12.00, la registratura S.C. Publione Media S.R.L. situata in Bucuresti, strada Aurel Vlaicu 62-66, sector 2. Transmiterea se poate face prin posta, curierat sau personal la registratura S.C. Publione Media S.R.L. Data limita pentru solicitarea clarificarilor: 05.10.2011. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei castigatoare “pretul cel mai scazut”. Solicitarea specificatiilor achizitiei se poate face prin mail info@publimedia.ro sau tel. 0318256200.

07.10.2011

Anunt de anulare a procedurii de achizitie echipamente de protectie-pernute de scaune
1. Anunt de anulare a achizitiei de echipamente de protectie-pernute de scaune, în cadrul proiectului „Indeplinirea normelor de sanatate si securitate la locul de munca in domeniul media – INOMED”, POSDRU/78/3.2/A/67181
2. Denumirea si adresa achizitorului: SC PUBLIONE MEDIA SRL cu sediul social in Str. AUREL VLAICU Nr 62-66, Sector 2, Bucuresti
3. Procedura aplicata pentru atribuirea contractului: Anuntul de achizitie publica de echipamente de protectie-pernute de scaune desfasurata prin procedura de cercetare a pietei – studiu al pietei, a fost publicat pe site-ul www.comunicate.mediafax.biz in data de 30.09.2011
4. Data anularii achizitiei: 07.10.2011.
5. Criteriul de atribuire a contractului de achizitie publica: preţul cel mai scăzut
6. Numarul de oferte primite: 0
7. Motivul anularii: Anulare procedura de cercetare a pietei-studiu al pietei pentru achizitia de echipamente de protectie-pernute de scaune pentru nedepunerea niciunei oferte.

Documentatia se descarca mai jos:

Cuvinte cheie:  Mediafax  solicitare  oferta