Mediafax şi Consiliul Concurenţei organizează joi conferinţa Mediafax Talks about Unfair Competition

16 noiembrie 2011, 05.22 - Afaceri   Media / Publicitate   Justiţie

Bucureşti - 16 noiembrie 2011 - Mediafax va organiza, în parteneriat cu Consiliul Concurenţei, conferinţa Mediafax Talks about Unfair Competition, care va avea loc joi, 17 noiembrie, începând cu ora 9.00, la hotelul Howard Johnson, sala Platinum.

Teme precum rolul concurenţei pentru asigurarea unui mediu economic competitiv în România, rolul autorităţilor publice - Consiliul Concurenţei şi instanţele judecătoreşti - în stoparea faptelor de concurenţă neloială şi exemple de concurenţă neloială din partea mediului de afaceri vor fi abordate în cadrul conferinţei.

Discuţiile vor fi interactive şi vor răspunde la întrebări precum: Unde se opreşte libertatea economică? Ce ar trebui sancţionat şi ce nu ar trebui sancţionat ca fapt de concurenţă neloială? Ce modificări ar trebui aduse la Legea de combatere a concurenţei neloiale 11/1991? Ar fi necesară menţinerea ca infracţiuni a unor fapte de concurenţă neloială? Cum vede comunitatea de afaceri modificarea legii de combatere a concurenţei neloiale?

Printre speakerii evenimentului se numără Bogdan Chiriţoiu - preşedintele Consiliului Concurenţei; Mihaela Uhr - consilier juridic, OSIM; Mihaela Ion - managing associate, Popovici Niţu & Asociaţii; Radu Merică - preşedinte Camera de Comerţ şi Industrie Româno Germană; Valentin Mircea - membru al Plenului Consiliul Concurenţei; Roxana Răduţă - inspector de concurenţă, Consiliul Concurenţei; Corina Voicu - judecător Direcţia legislaţie, Consiliul Superior al Magistraturii.

Conferinţa va fi moderată de Valentin Mircea - membru al Plenului Consiliul Concurenţei.

Mai multe detalii şi agenda evenimentului sunt disponibile pe website-ul www.mediafaxtalks.ro.

Mediafax Talks about Unfair Competition are ca partener Popovici Niţu & Asociaţii.

Evenimentul se desfăşoară cu sprijinul AmCham.

Mediafax organizează, începând din 2006, evenimente de business care vin în completarea informaţiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinţe Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro) şi prin evenimentele Romania Financial Forum, Romania Retail Forum şi Romania Construct Forum, oamenii de afaceri au la dispoziţie un forum de dezbatere despre subiecte şi probleme arzătoare, precum şi o modalitate de dialog cu autorităţile.

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România. Înfiinţată în 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri. Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, înregistrări audio cu declararaţii şi interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă şi de distribuţie de comunicate de presă, anuare de specialitate, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct şi consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Cuvinte cheie:  Mediafax  Consiliul Concurenţei  conferinţă