Billa isi extinde reteaua de supermarketuri printr-un partneriat cu lantul de centre comerciale Winmarkt

05 decembrie 2011, 02.57 - Afaceri   Social

Bucureşti - 05 decembrie 2011 - Lantul de centre comerciale Winmarkt si retailerul Billa au semnat un parteneriat in baza caruia Billa urmeaza sa deschida doua supermarketuri in centrele comerciale Winmarkt situate in centrul oraselor Galati si Piatra Neamt.

Astfel, Billa va deschide cate un supermarket la parterul centrelor comercialeWinmarkt Petrodava din Piatra Neamt si Winmarkt Modern din Galati. Supermarketul Billa din Piatra Neamt va fi inaugurat pe 14 decembrie 2011si se va intinde pe o suprafata de 878 mp, iar cel din Galati va avea o suprafata de 827 mp, urmand a fi deschis la inceputul anului 2012.

„Suntem incantati de parteneriatul incheiat cu reteaua Winmarkt. Sunt increzatoare in succesul celor doua noi magazine si ma bucur ca reteaua noastra se va largi in doua orase importante din estul tarii. Clientii nostri vor putea gasi in cele doua locatii produsele si serviciile cu care s-au obisnuit, in locatii centrale si intotdeauna la indemana”, a declaratSorana Georgia, Chief Executive Officer,Billa Romania.

„Prin acest nou acord, procesul de introducere a ofertei alimentare in centrele comerciale Winmarkt este aproape finalizat. Acest proces, inceput in anul 2009 ca o componenta importanta a strategiei companiei, a avut drept rezultat implementarea a cate unui operator de supermarketuri in zona centrala a 12 orase din reteaua Winmarkt. Pentru locatiile din Galati si Piatra Neamt, Billa a fost alegerea cea mai potrivita din punct de vedere al pozitionarii pe piata a centrelor comerciale Winmarkt din aceste doua orase. Suntem foarte multumiti de atragerea acestui operator international in reteaua noastra si suntem increzatori ca rezultatele colaborarii vor fi profitabile pentru ambele companii”, a declarat Antonio Di Berardino, Chief Executive Officer, Winmarkt.

Achizitionata in aprilie 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsa retea de centre comerciale din Romania, avand in proprietate 15 centre comerciale si o cladire de birouri, in 13 orase.

IGD este o companie listata la bursa din Milano, unul dintre cei mai activi jucatori pe piata de real estate din Italia, cu o valoare a portofoliului de 1,89 miliarde Euro, conform ultimei evaluari realizate la 30 iunie 2011.

Winmarkt
Tel: 0740.042.151