Pazo Grup,un nou sediu şi investiţie de peste 200.000 de euro

13 decembrie 2011, 05.40 - Afaceri   Evenimente

Bucureşti - 13 decembrie 2011 - Pazo Grup şi-a inaugurat noul showroom din capitală, într-o vila complet reconditionata din strada Paris nr. 9, unde, pe o suprafata de 600m2, vor fi prezentate toate brandurile din portofoliul companiei: Jacuzzi, Marazzi, Bisazza, Hartia, Effegibi, Gessi, Flaminia, Duravit, Brem, Porcelanosa, Petra etc.

Pe data de 4 decembrie Pazo Grup şi-a inaugurat noul showroom din strada Paris nr.9, în cea mai elegantă zonă rezidenţială a capitalei. Arhitecta italiană, Daniella Malizia, cea care a conceput principalele showroomuri Marazzi din întreaga lume, a gândit şi pentru Pazo amenajarea, ambientele şi recondiţionarea sediului, astfel încât să existe o armonie perfectă între arhitectura vilei specifică anilor ‘30 şi designul contemporan al produselor prezentate.

“Ne dorim să oferim soluţii complete de amenajare, iar cu acest nou sediu, unde integrăm toate produsele companiei, lucrurile se simplică mult atât pentru noi ca mod de operare, cât şi pentru client, care găseşte totul în acelaşi loc”, declară Lucian Azoiţei, general manager Pazo Grup. Tot Azoiţei spune că mutatul în “casă nouă’’ a însemnat pentru Pazo o investiţie de peste 200.000 de euro într-o perioadă economică mai puţin favorabilă, dar are încredere că România va trece la o etapă de refacere pe baze sănătoase.

De aproape 10 ani, Pazo Grup este cel mai mare importator si distribuitor din Europa Centrala si de Est de gresie si faianta Marazzi. In portofoliul companiei se mai gasesc numeroase branduri italiene din domeniul finisajelor si amenajarilor interioare: cazi si dusuri cu hidromasaj Jacuzzi, calorifere estetice Brem, mosaic Bisazza, saune Effegibi, obiecte sanitate si robinetarie marcile Gessi, Hartia, Duravit, Flaminia, cat si Petra, unul dintre cei mai exclusivisti producatori de piatra naturala personalizata.

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact

Dna Ramona Grab - Director Showroom Pazo Bucuresti
Strada Paris 9