BDO Romania a numit un nou partener in cadrul departamentului de taxe

15 martie 2012, 11.32 - Afaceri

Bucureşti - 15 martie 2012 - Incepind cu 15 martie, BDO Romania a numit un nou partener al departamentului de taxe, care va ocupa totodata si functia de International Tax Coordinator la nivel de retea. Dan Barascu are o experienta de peste 10 ani in domeniul consultantei fiscale si a coordonat pina in prezent departamentul de taxe al unei importante companii de consultanta de pe piata nationala, membra a unei alte retele internationale de profil.

Dan a fost implicat in proiecte de consultanta si conformitate fiscala pentru companii dintr-o gama larga de sectoare de activitate, acumulind experienta relevanta in domeniu. De asemenea, Dan este membru al Camerei Consultantilor Fiscali (CCF) inca de la primul examen public sustinut de aceasta organizatie, in care doar 24 de candidati au fost declarati admisi, precum si membru CECCAR. Activitatea sa profesionala presupune si prezenta activa in grupurile de lucru constituite pentru imbunatatirea legislatiei fiscale din Romania din cadrul American Chamber of Commerce (AmCham) si Foreign Investors Council (FCI).

Partenerii BDO Romania ii ureaza bun venit in echipa.

BDO Romania, a cincea firma de audit si consultanta din tara, are o experienta de 20 ani in prestarea de servicii profesionale. Cu peste 170 de profesionisti ce actionează in cadrul unor echipe multidisciplinare coordonate de 12 parteneri acreditati de organisme profesionale internationale si locale, oferim astazi toata gama de servicii cerute de piata de audit si consultanta.

Prin apartenenta ca firma membra pentru Romania la reteaua BDO, retea ce ocupa locul cinci in ierarhia mondiala a firmelor de profil, incorporam in serviciile noastre cerintele standardelor profesionale si expertiza unei retele cu peste 48,000 profesionisti ce opereaza prin 1,118 birouri in 135 tari.

BDO Audit SRL, BDO Audit & Consulting SRL, BDO Auditors & Accountants SRL, BDO Business Advisory SRL, BDO Business Restructuring SPRL, BDO Tax SRL si BDO Outsourcing Services SRL, societati romanesti cu raspundere limitata, sunt membre ale BDO International Limited, o companie din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord limitata prin garantie ("limited by guarantee"), si fac parte din BDO, retea internationala de firme membre independente.

BDO este denumirea comerciala pentru reteaua BDO si pentru fiecare dintre firmele membre BDO.

Persoana de contact la nivel local:
Silviu Manolescu
Managing Partner
BDO Romania
Tel: +40-21-319 94 76
Email: silviu.manolescu@bdo.ro

Cuvinte cheie:  BDO  numire  partener  departament taxe