Caravana MEGA JACKPOT continuă! Ion „Iron” Oncescu merge la Timișoara!

20 august 2012, 10.28 - Afaceri   Social   Sport

Bucuresti - 20 august 2012 - Miercuri, 15 august 2012, premiul Mega Jackpot în valoare de 210.577,11 RON a fost câștigat în Timișoara, la numai 2 zile după cel din Mangalia. Cele două premii însumează peste 500.000 RON, câștigate în primele 3 zile ale săptămânii.

Și pentru că premiile mari atrag oameni puternici, Ion „Iron” Oncescu, de cinci ori campion mondial la skandenberg, va fi cel care luni, 20 august 2012, îi va înmâna norocosului premiul cel mare. Cu aceeași ocazie, campionul va oferi șansa celor prezenți să îl înfrunte la o partidă de skandenberg.

Câștigătorul, un tânăr din Timişoara are cu siguranță un înger care îl iubește. Chiar de Sfânta Maria, profitând de ziua sa liberă, a jucat la un aparat MEGA JACKPOT din agenţia Stanleybet din strada Mureș nr. 1 şi cu mize de 50 de bani s-a îmbogăţit cu 210.577,11 RON.

”Îmi place să joc, chiar dacă nu o fac foarte des. Aleg însă de fiecare dată aparatele MEGA JACKPOT, am încredere în ele şi am fost întotdeauna convins că îmi oferă cele mai bune şanse de câştig. Mă bucur să văd că am avut dreptate să le aleg şi de această dată”, a declarat tânărul de 20 de ani care a câştigat potul cel mare. „Sunt încă în stare de şoc puţin, îmi dau seama doar ca prin vis că am reuşit să câştig atâţia bani într-o singură clipă şi mă bucur imens. Nici nu m-am gândit încă ce să fac cu banii, însă mi-ar plăcea să îmi cumpăr o maşină.”

Astfel, în trei zile, aparatele MEGA JACKPOT din două colţuri diferite ale ţării nu doar că au făcut sfârşitul de vară mai frumos pentru doi jucători norocoşi, dar au oferit într-un timp record premii în valoare de peste 500.000 RON.

MEGA JACKPOT le oferă jucătorilor singurul sistem de jackpot progresiv în reţea din România, un sistem unic la care sunt conectate 200 de aparate din agenţii Stanleybet din toată țară. De la primul MEGA JACKPOT oferit în toamna anului 2010 şi până în prezent, acest sistem a oferit constant premii consistente care au ajuns la o valoare totală de 6 milioane RON. De altfel, doar de la începutul acestui an, premiile acordate se ridică la peste 3 milioane RON, reprezentând jumătate din suma totală câştigată de la debutul sistemului pe piaţă.

„Lumea pariurilor sportive şi a jocurilor de noroc este imprevizibilă, dar tocmai acest element este cel care o face atât de frumoasă. Ceea ce încercăm să facem zilnic pentru jucătorii MEGA JACKPOT este să creăm cele mai bune condiţii şi să le punem la dispoziţie un sistem de Jackpot atractiv pentru ca toţi jucătorii să descopere şi să se bucure de această frumuseţe”, au declarat împreună Mario Deaconescu, director executiv Stanleybet România, şi Florian Niculae, director general Westgate România, compania care deține drepturile exclusive pentru sistemul MEGA JACKPOT.

MEGA JACKPOT este o marcă înregistrată Westgate România. Compania a dezvoltat un parteneriat solid cu Stanleybet, liderul de piaţă din domeniul pariurilor sportive şi nonsportive.

Pentru detalii, vă rugăm să contactaţi departamentul de marketing al:
Westgate România:
Alice Sima – Marketing Manager
Tel: +40735177523
Email: marketing@westgateromania.ro
Website: www.megajackpot.ro
şi
Stanleybet:
Cătălin Moise – Marketing Manager
Tel: +40749164669
Email: marketing@stan

Cuvinte cheie:  Premiu  Mega Jackpot  Timisoara

Caravana MEGA JACKPOT continuă! Ion „Iron” Oncescu merge la Timișoara!