Terranova deschide un nou magazin la Cocor Bucureşti

05 decembrie 2012, 12.45 - Afaceri   Social   Evenimente

Bucureşti - 05 decembrie 2012 - Azi, 05 decembrie la ora 17:00, cea mai mare locaţie de shopping Terranova işi va deschide porţile la parterul magazinului Cocor din Bucureşti.

Începând cu aceasta data, fanii celebrului brand italienesc se vor putea bucura de noile colecţii vestimentare şi accesorii în noul magazin de peste 1000 mp din incinta Cocor. La evenimentul ce va avea loc în aceeaşi zi, primii 1000 de cumparatori sosiţi începând cu ora 18:00 vor primi 1000 de perechi de jeans cadou.

Tot pe 5 decembrie, începând cu ora 17:00, numeroase vedete din peisajul monden local precum si invitati din presa vor veni să descopere noua destinaţie de shopping din centrul Capitalei.

Brand-ul Terranova este prezent în 33 de țări cu peste 460 de magazine.Terranova a intrat în România în anul 2003, prin intermediul companiei Idea Moda. Din anul 2010, brand-ul Terranova trece în administrarea companiei Emporio din Constanţa, condusă de Camelia Popescu, care deţinea franciza Terranova pentru 4 magazine. În prezent, reţeaua retailerului italian din ţara noastră numără 15 magazine. Principalii concurenţi Terranova de pe piaţa locală sunt: Kenvelo, H&M, C&A, New Look.

Magazinul Cocor s-a redeschis in octombrie 2010 in urma unei investitii de 24,5 milioane de euro. Cu o parcare de 200 locuri si o suprafata de 10.000 mp Cocor gazduieste pe langa Terranova o serie de branduri romanesti si internationale.Inchirierea spatiului in care se va deschide magazinul Terranova a fost intermediata de compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox, agent co-exclusiv al proiectului.

TERRANOVA BUCURESTI,
B-dul IC BRATIANU 29-33, SECTOR 3