Moscova este atat de aproape… Incepand cu data de 15 Februarie, H. Essers ureaza bun venit celui mai nou membru al familiei, H. Essers Vilnius

01 martie 2013, 06.04 - Afaceri   Auto

Bucuresti - 01 martie 2013 - Odata cu deschiderea acestei noi locatii, H. Essers formeaza o poarta strategica pentru a-si continua dezvoltarea transporturilor in si catre Rusia si tarile -STAN. Prin deschiderea acestei porti, H. Essers acumuleaza cunostintele si experienta neceasara privind complexitatea reglementarilor concesionarii si a procedurilor vamale in regiunile rusesti.

Intregul serviciu de transport asigurat de H. Essers Vilnius este realizat cu 30 de camioane inmatriculate in Rusia, echipate cu computer de bord Transics si monitorizate prin sistemul de comunicare al H. Essers. De asemenea, operatiunile administrative si tehnice (ex. financiar si ICT) sunt monitorizate in permanenta la sediul din Genk.

Pentru transportul diverselor marfuri, cu temperatura controlata si conditii specifice de transport, toate vehiculele sunt echipate cu conexiune la satelit, astfel incat incarcatura sa poata fi monitorizata 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana prin intermediul echipei turnului de control al H. Essers Romania. In cazul in care intervine orice schimbare la rutele prestabilite, alarma este declansata la sediul politiei, al clientului si al H. Essers. Chiar si remorcile sunt sigilate si conectate la satelit printr-o conexiune suplimentara. Deschiderea si inchiderea remorcii poate fi realizata numai prin control la distanta.

Informatii contact

Hanno Reeser
Business Unit Manager East
M +31 6 55 792 022
Hanno.reeser@essers.com

Despre companie:

H. Essers este un furnizor de servicii logistice de prima clasa, ce ofera solutii personalizate si integrate de transport si logistica, pe intregul continent european. Compania a fost fondata in anul 1928 de catre Henry Essers si de atunci a devenit una din cele mai importante companii din Europa in industria transportului si a logisticii de chimicale, farmaceutice, medicale si produse de inalta calitate. In ultimii 10 ani, compania a cunoscut o importanta dezvoltare determinata de o crestere organizationala si de numeroase achizitii strategice. In anul 2012, H. Essers a raportat o cifra de afaceri de 384 milioane de euro. Detinand 850 000 mp de spatii de depozitare, o flota de 1 150 de camioane si 2 200 de remorci, H. Essers este unul dintre cei mai mari si de succes furnizori de servicii logistice din Europa. Compania numara peste 3000 de angajati, in 30 de filiale din 10 tari din Europa de Vest si Europa de Est. Pe langa sediul din Genk (Belgia), H. Essers manifesta o prezenta puternica si in Romania.

Cuvinte cheie:  H. Essers  dezvoltare  Rusia