Din luna mai 2013, Spitalul Medicover are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti

Bucureşti - 13 mai 2013 - Începând cu luna mai 2013, Spitalul Medicover are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București atât pentru pachetele de naștere oferite de Maternitatea Medicover, cât și pentru procedurile medicale și intervențiile chirurgicale. În plus, Spitalul Medicover este singurul spital care oferă viitoarelor mămici un pachet unic de naștere all-inclusive atât pentru nașterea naturală, cât și pentru operația cezariană.

“Contractul cu CASMB vine în sprijinul pacienților ce își doresc să beneficieze de servicii integrate oferite de echipa Medicover cu o vastă experienţă în sistemul de stat precum şi cel privat. Avem dotări performante și personalul medical necesar pentru a asigura un diagnostic rapid, intervenții sigure și recuperare de scurtă durată. Procentul de decontare variază pe fiecare specialitate în parte și ajunge în unele cazuri până la 50%. De exemplu, pachetele de naștere se încadrează între 5000 și 6800 de lei, iar o zi de spitalizare la pediatrie ajunge la 261 de lei” a declarat Dr. Bogdan Pană, Director Executiv Servicii Medicale.

Încă din primele clipe suntem alături de viitorii părinți pentru a-i pregăti pentru rolul de părinte şi pentru a monitoriza permanent starea de sănătate a mamei şi a nou-născutului. La Medicover oferim acces la servicii integrate pentru naștere naturală sau operație cezariană: monitorizarea sarcinii, curs de educaţie prenatală “Arta de a fi părinte”, pachet unic de naştere all-inclusive, monitorizare postnatală şi servicii de neonatologie, precum şi acces la Hotline dedicat mămicilor.

Fiecare rezervă din maternitatea Medicover este dotată cu baie proprie, sistem de climatizare, televizor şi frigider. Patul special cu saltea anatomică şi posibilităţi de reglare asigură confortul pacientei, iar sistemele adiacente de oxigenoterapie, aspiraţie şi monitorizare, conferă siguranţă maximă. Pentru liniştea părinților, departamentul de Neonatologie este disponibil 24 de ore din 24, cu aparatură performantă şi cu medici pregătiți să intervină în orice situație neprevăzută, pentru siguranţa nou-născuților.

Pentru a beneficia de serviciile decontate cu CASMB, pacientul trebuie să prezinte la internare următoarele documente: act de identitate, bilet de trimitere de la medicul de familie, dovada calității de asigurat (adeverință de salariat/ adeverință elev/student/ adeverință de asigurat pentru pensionari, talon de pensie, certificat persoană fizică autorizată, adeverință şomer, adeverință persoană fără venituri etc/ certificat de naștere pentru copiii sub 14 ani). Lista completă a serviciilor decontate prin CASMB și a doctorilor Medicover în contract cu CASMB poate fi consultată pe site-ul Medicover.

Despre Medicover România

Grupul Medicover este de peste 16 ani liderul serviciilor medicale private în Europa Centrală şi de Est. 4,5 milioane de pacienţi şi 6,000 de companii beneficiază de serviciile clinicilor şi spitalelor Medicover şi ale laboratoarelor Synevo în 12 ţări: Polonia, România, Germania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Georgia, Republica Moldova, Ucraina, Belarus, Turcia şi Bulgaria.

Medicover oferă servicii medicale la standarde europene în Spitalul Medicover din Bucureşti, în cele 11 clinici din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Ploieşti, Braşov şi prin reţeaua de parteneri Medicover, formată din furnizorii externi din toată ţară.

Persoană de contact:
Sabina Pometcu Ursu