Burberry prezinta colectia “English Rose”, transmisa live de la Londra pe IPhone 5S!

17 septembrie 2013, 12.10 - Afaceri   Monden / Lifestyle   Evenimente

Bucuresti - 17 septembrie 2013 -

Burberry a prezentat colectia Prorsum, de primavara-vara 2014, intitulata “English Rose”. Show-ul, care a avut loc in Hyde Park, din Londra a reunit numeroase personalitati din lumea filmului, muzicii, modei, tehnologiei si life-style-ului. Printre acestia s-au numarat actorii Sienna Miller, Hayley Atwell, Gabriella Wilde si Suki Waterhouse; muzicienii Harry Styles, Paloma Faith, Alison Mosshart, George Ezra, Simon Neil, James si Ben Johnston, Rae Morris, George Barnett si George Craig; lideri ai lumii digitale si antreprenori, precum Kevin Systrom (Instagram), Andrew Bosworth (Facebook), Jamal Edwards (SBTV), Dasha Zhukova si Mira Duma; modele Alexa Chung si Poppy Delevingne; precum si Anna Wintour, Olivia Palermo, Leigh Lezark. Prezentarea de moda a avut loc pe muzica lui George Ezra, Jake Bugg si James Bay.

Show-ul de moda a fost inregistrat si transmis live prin intermediul noului iPhone5s. In urma parteneriatului cu compania Apple, casa de moda britanica Burberry a realizat fotografii si clipuri inaintea, in timpul si dupa prezentarea de moda a colectiei. Aceasta colaborare a inclus inregistrarea si distribuirea transmisiei live a show-ului catre toate platformele Burberry, parteneri media, magazinele flagship din Londra, Milano, Parissi Bucuresti, aflat in strada Luterana, nr 4.

Pentru prima oara, casa de moda Burberry a folosit o tehnologie revolutionara care a permis folosirea de imagini realizate cu noul telefon inteligent iPhone5s si transmiterea acestora, in timp real, pe ecrane digitale outdoor. Astfel, imagini din timpul show-ului au fost transmise catre 11 ecrane digitale, dispuse de-a lungul celui mai aglomerat drum din Londra, Cromwell Road, in piata Times  Square, din New York si in Worldwide House, din Hong Kong.

Consumatori de moda din intreaga lume au putut lua parte la experienta show-ului, in timp real, prin clipuri, fotografii sau muzica, pe platformele www.burberry.com, Facebook, Instagram, Twitter, Vine si WeChat. Show-ul, transmis pe Burberry.com a fost optimizat pentru utilizatorii de telefon mobil, permitandu-le acestora sa exploreze look-urile de podium, sa isi achizitioneze si personalizeze item-urile vestimentare favorite, imediat dupa incheierea show-ului.

Prezentarea de moda a fost, totodata, si o celebrare a liniei Burberry Beauty. Cu aceasta ocazie, au fost dezvaluite publicului noile look-uri de primavara-vara 2014 si noua colectia de lacuri de unghii care contine sase nuante. Fotografii si imagini video cu linia Burberry Beauty au fost transmise din culise, prin intermdiul noului iPhone5s, prin Burberry Beauty Booth sau pe Twitter (#BeautyBooth)- incluzand si un mesaj personalizat din partea modelelor-, Facebook, Pinterest, Google+, Vine si canalele  YouTube.

Show-ul de moda a readus in centrul atentiei serviciul “Runway Made to Order”, introdus in februarie 2013. Acesta le permite consumatorilor de moda sa isi achizitioneze si personalizeze piese din colectia de primavara-vara 2014 cu cateva luni inainte ca aceasta sa ajunga in magazinele din intreaga lume. Haine “custom-made”, genti si accesorii, incluzand  si carcase pentru IPhone5s sunt disponibile spre achizitionare, incepand de azi, pana in data de 30 Septembrie, in magazinul Burberry, din strada Luterana, nr 4. In plus, fanii brand-ului isi pot grava initialele, la comanda pe ceasul The Britain Gem Edition, realizat in Elvetia.

Colectia “English Rose” impresioneaza prin asocierea materialelor pretioase, precum dantela englezeasca si dantela macramé cu casmirul moale din Scotia, bumbacul, matasea, lana merinos, cauciucul si pielea intoarsa. In paleta cromatica, predomina nuante pastelate de roz trandafiriu, lavanda, mov, mint, galben pal, bej, rosu, gri si negru. Fustele pencil au fost combinate cu cardigane supradimensionate si accesorizate cu noua geanta The Petal, ochelari de soare in forma de petale, curele cu pietre si noul ceas, The Britain Gem Edition.

Casa de moda britanica, Burberry a fost infiintata in 1856 si este listata la bursa din Londra. In Romania,  magazinul Burberry se afla pe strada Luterana, nr 4.

Fotografiile vor fi creditate Burberry.

Cuvinte cheie:  Burberry  prezentare  colectie  English Rose