Târgul de Jucării de la Nürnberg, platforma ideală pentru promovarea produselor proprii

06 noiembrie 2013, 07.17 - Afaceri   Social   Evenimente

Bucureşti - 06 noiembrie 2013 -

Marți, 5 noiembrie, a avut loc o conferință pe tema Târgului de Jucării de la Nürnberg (Spielwarenmesse) - lider mondial în categoria târgurilor pentru jucării și articole pentru hobby și timpul liber. La eveniment au luat parte producători, importatori și comercianți din branșă, companii interesate să își consolideze poziția pe această piață sau să își extindă activitatea către piețe internaționale. În acest sens Târgul de Jucării de la Nürnberg constituie platforma ideală pentru promovarea la nivel internațional a produselor proprii, cu vizibilitate maximă în rândul actorilor din branșă.

Din România au participat anul acesta companiile: D-Toys (producător de puzzle şi alte jocuri), King Party (producător articole de carnaval şi petreceri), Burak Toys (producător jucării din plastic) 1 Pure Design (producător de jucării din lemn) şi NSKN Legendary Games (producător de board games de strategie).

72.595 de vizitatori de specialitate din 113 țări au ajuns anul acesta la Nürnberg în căutarea noutăților și tendințelor din branșă. 2.747 de expozanți din 60 de țări au adus în atenția vizitatorilor peste 1 milion de produse, din care aproximativ 70.000 de produse noi. La ediția din acest an a târgului au fost înregistrate 634 de vizite din partea reprezentanților companiilor românești. La ediția de anul viitor târgul va căpăta o nouă dimensiune datorită inaugurării noii hale 3A, mărindu-și astfel suprafața expozițională la 170.000 mp!

“Galeria Trendurilor” va prezenta cele mai actuale și interesante tendințe din branșă, direcții determinate în urma unei evaluări făcute de un comitet de experți după un nou concept care revoluționează metodele de monitorizare a trendurilor din branșă. Comercianții își pot completa cunoștințele pe parcursul forumului cu cele mai noi informații de specialitate, în cadrul “Toy Business Forum”, tematica acestuia fiind diferita de la o zi la alta. “Global Toy Conference” este un training special pentru comercianți, compus din trei module succesive. Participanții vor învăța cele mai noi trucuri prin care se pot distinge de comerțul online sau cum să se poziționeze mai bine pe piață utilizând metoda Cross-Channel-Marketing.

Vă invităm să profitați din plin de oferta Târgului Internațional de Jucării de la Nürnberg, între 29 ianuarie si 3 februarie 2014! Pentru informații suplimentare cu privire la participarea la târg: Rosemarie Negrea, Reprezentant Spielwarenmesse în România, e-mail: negrea.rosemarie@ahkrumaenien.ro, tel.: 021 2079167.

Contact pentru presă:
Carmen Kleininger