Aversa Manufacturing iniţiază un eveniment dedicat oportunităţilor de re-industrializare şi dezvoltare a infrastructurii din România

11 noiembrie 2013, 03.53 - Afaceri   Industrie   Evenimente

Bucuresti - 11 noiembrie 2013 - Aversa Manufacturing, unul dintre cei mai importanți producători de pompe centrifuge din Europa de Est, anunță organizerea unei conferințe despre re-industrializare și oportunităţi de dezvoltare a infrastructurii din România.

Evenimentul organizat la începutul lunii decembrie răspunde nevoii mediului de afaceri local de a concretiza potenţialul de re-industrializare şi dezvoltare a infrastructurii prin colaborarea dintre factorii decidenţi din mediul politic şi actorii comerciali. La conferință sunt invitați să participe membri ai Guvernului României, ambasadori, producători, reprezentanți ai instituțiilor financiar-bancare, reprezentanţi ai mediului universitar, jurnaliști.

Evenimentul se dorește o dezbatere interactivă între mediul de afaceri și reprezentați ai instituțiilor publice cu scopul de a pune bazele unui plan real de acțiuni pentru stimularea și dezvoltarea segmentului industrial în România.

Michael Topolinski, președintele Aversa Manufacturing, iniţiatorul acestei acţiuni, declară: ”Aversa este o companie emblematică pentru România care a reușit să se reinventeze după 130 de ani. În istoria sa au fost și perioade de glorie, precum şi perioade mai dificile, dar important este că astăzi Aversa funcționează, produce, exportă. Ținând cont de experința pe care Aversa o are, cred că este de datoria noastră să fim promotori activi ai discuţiilor pe tema re-industrializării, să aducem la aceeași masă jucatori cheie din mai multe domenii şi să găsim soluții viabile pentru ca industria din România să atragă cât mai mulţi investitori. ”

Aversa Manufacturing este singurul producător de pompe din România, produsele sale fiind utilizate de către producătorii de energie, în agricultură pentru sisteme de irigaţii, dar şi pentru gestionarea situaţiilor de criză în cazul unor inundaţii. După mai bine de 7 ani de inactivitate, producătorul de pompe Aversa Manufacturing a primit la începutul lunii octombrie prima comandă de export. În prezent, în cadrul companiei lucrează 204 angajaţi, iar în următoarele trei luni noii proprietari vor să angajeze încă 80 de persoane.

”Aversa continuă să investească în infrastructura și modernizarea fabricii. Am făcut o serie de angajări ca urmare a cererii tot mai mari și vom explora toate posibilitățile de a extinde activitatea noastră în beneficiul clienților, angajaților și a acționarilor”, a declarat Michael Topolinski, președintele Aversa Manufacturing.

Despre Aversa Manufacturing

AVERSA este unul din cei mai importanţi producători de pompe din centrul şi estul Europei, cu o istorie de peste 130 de ani. Aversa oferă pompe standard şi făcute la comandă a căror calitate a fost frecvent recunoscută la târguri naţionale și internaţionale.

Cuvinte cheie:  Aversa Manufacturing  conferinta  re-industrializare