În cinci ani, Libris.ro a acoperit România de 10 ori cu paginile cărților expediate

Bucuresti - 20 mai 2014 - Libris.ro, cea mai mare librărie online din România, marchează în data de 21 mai 2014 cinci ani de când a livrat prima carte comandată online.

În cei cinci ani de activitate, Libris.ro a expediat peste trei milioane de cărți; cele 2,22 de milioane de km pătraţi ai paginilor acestora pot acoperi, de 10 ori, suprafaţa României.

420.000 de comenzi au fost expediate din depozitul de la Brașov. Cele mai interesante destinații ale cărților expediate de Libris nu sunt doar în România, ci și în Japonia, SUA, Canada, Rusia, Chile etc.

„Mulțumim celor 255.000 de clienți care au făcut ca Libris.ro să devină cea mai mare librărie online din România. Ziua Libris.ro este ziua clientului Libris, căruia îi răsplătim încrederea oferindu-i 5.000 de cadouri, dar şi reduceri de 51%, la peste 5.000 de titluri. Cea mai mare surpriză o vor avea 50 de clienţi norocoși, care vor primi, gratuit, cărțile comandate.” - Laura Țeposu, Director Dezvoltare.

Pentru anul 2014, Libris își propune o cifră de afaceri de cinci milione de euro, însemnând o creștere de 80% față de anul 2013.

„Transportul gratuit la orice comandă cu livrare în România va rămâne unul dintre avantajele clientului Libris și pentru anul 2014. Contactul foarte bun pe care îl avem cu editurile garantează clientului Libris accesul rapid la cele mai noi apariții editoriale, dar și prețuri competitive pentru oferta de carte și muzică.” - Laura Țeposu, Director Dezvoltare.

Libris.ro este divizia online a grupului de firme Libris, care deține la Brașov cel mai mare depozit de carte din țară (ce găzduiește peste două milioane de cărți) și librăria Şt.O.Iosif, cea mai mare librărie din Brașov. Asociația Culturală Libris Brașov organizează evenimente de promovare a culturii naționale, cel mai important proiect al său fiind Târgul Internațional de Carte și Muzică, ajuns în anul 2014 la ediția cu numărul XI.

Persoana de contact:
Laura Teposu
Mobil: 0734111888
E-mail: laura.teposu@libris.ro

Cuvinte cheie:  librarie  online  aniversare