Compania MAURER IMOBILIARE a vândut 654 de apartamente în 2014

07 ianuarie 2015, 03.57 - Afaceri   Construcţii   Social

Bucureşti - 07 ianuarie 2015 -

Complexul Avantgarden3 din Brașov, prevăzut a fi construit pe o suprafață de 18 hectare, este în continuă dezvoltare. Pe parcursul anului 2015 vor fi construite și predate primele cinci imobile din cea de-a doua fază a proiectului. Primul dintre cele cinci blocuri va fi predat în luna iunie, iar lucrările urmatoarelor patru blocuri se vor încheia până la finalul anului.

În total, 398 de apartamente cu una, două și trei camere, dar și apartamente de tip duplex, complet finisate și executate cu materiale de calitate, vor completa oferta actuală a dezvoltatorului Maurer Imobiliare.

Avantgarden3 Brașov, aflat în faza a doua de dezvoltare, se diferențiază de alte proiecte rezidențiale atât prin amploare, cât și prin infrastructura existentă și calitatea lucrărilor. În anul care s-a încheiat, numărul unităților vândute în complex a crescut cu 37% în raport cu 2013, ajungând la 501. După cinci ani de la demararea proiectului, Avantgarden3 Brașov înseamnă 1 940 de apartamente vândute, 1 670 de unități finalizate și 398 aflate în stadiu de construcție.

Situat în cel mai nou cartier al Brașovului – Avantgarden – complexul rezidențial Avantgarden3 este soluția ideală pentru familiile tinere, care caută echilibrul între o zonă liniștită și una dinamică. Din cartier până în centrul orașului drumul nu durează mai mult de 7-8 minute. Accesul către Poiana Brașov, Sibiu, București sau Târgu Mureș se face rapid, datorită amplasării cartierului în zona de nord-vest a municipiului, în apropiere de DN1/E68 Făgăraș-Sibiu, dar și cu ieșire către ocolitoarea Brașovului (E574).

Prin achiziționarea unui teren de 3.4 ha în anul 2014, dezvoltatorul MAURER IMOBILIARE a confirmat angajamentul său de a extinde cartierul Avantgarden3 din Brașov, dorind să construiască și în următorii cinci ani locuințe accesibile, la standarde înalte de calitate.

După ce a finalizat prima fază a proiectului (1 670 de apartamente), dezvoltatorul are în plan construcția a peste 1 900 de unități locative, repartizate în 28 de imobile. Proiectul Avantgarden3 Brașov prevede dezvoltarea a peste 3 500 de unități locative, în trei etape.

Valoarea investiției pentru finalizarea primei etape este de 45 milioane de euro. Valoarea estimată a investiției pentru următoarele două etape din Avantgarden3 se ridică la peste 48 de milioane de euro.

În 2013, dezvoltatorul MAURER IMOBILIARE a demarat un proiect de 1 800 de apartamente și la Sibiu, în apropiere de parcul de retail Sibiu Shopping City. După un an a fost livrat primul bloc din proiect, cu 90 de apartamente, următoarele două imobile fiind deja în construcție, cu termen de predare în anul 2015.

Pentru Avantgarden3 Sibiu investiția se ridică la aproximativ 45 milioane de euro, iar proiectul va cuprinde 1 800 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere. De la demararea proiectului s-au vândut 191 de unități, dintre care 153 pe parcursul anului 2014.

Tot în 2014, compania MAURER IMOBILIARE a obținut certificatul TÜVRheinland pentru trei dintre blocurile finalizate în acest an în cadrul proiectelor rezidențiale dezvoltate la Brașov și Sibiu.

www.avantgarden3.rowww.avantgardensibiu.ro

Liliana Țene | Director Marketing