Schoenherr lansează colecția de articole cu teme juridice roadmap15

Bucureşti - 28 ianuarie 2015 -

Firma de avocatură Schoenherr lansează ediția a noua a publicației sale anuale roadmap: Frumuseţe, care conține peste 90 de contribuții din 13 țări ale Uniunii Europene și Turcia, acoperind 12 arii de practică ale dreptului şi fiscalităţii.

Publicația constituie o privire de ansamblu asupra celor mai importante modificări legislative şi fiscale care afectează mediul de business din Europa Centrală și de Est (http://roadmap2015.schoenherr.eu).

roadmap15 a fost ilustrată de artistul austriac Leo Zogmayer, ale cărui lucrari reflectă principala temă a publicației.

Avocatii români din echipa Schoenherr au contribuit cu articole în domeniile drept corporativ/achiziții și fuziuni (partener Mădălina Neagu și Alexandra Munteanu și Anamaria Sătmar, avocați), proprietate intelectuală (partener Catalin Suliman și avocat Sorin Eduard Pavel) și fiscalitate (Theodor Artenie, Oana Mănuceanu și Mihaela Popescu, consultanti fiscali).

Despre Schoenherr

Schoenherr a fost fondată în 1950 la Viena şi s-a dezvoltat pentru a deveni  o firmă de avocatură corporate de top din Austria şi Europa Centrală şi de Est. Operând prin birourile localizate în Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Istanbul, Kiev, Liubliana, Praga, Sofia, Viena, Varşovia şi Zagreb (birou în cooperare), Schoenherr este o adevărată firmă europeană. În prezent, aproximativ jumătate dintre cei 310 avocaţi ai firmei sunt activi în sediile din afara Austriei.

În România, Schoenherr şi-a început operaţiunile în 1996, fiind la acel moment una dintre primele firme de avocatură ce oferea servicii juridice la standarde de calitate europeană. De-a lungul anilor, Schoenherr şi Asociaţii a fost implicat în proiecte de cea mai mare anvergură şi a oferit soluţii juridice unor probleme de cele mai variate tipuri.

Contact:
Raluca Lupu, PR
T: +4021 319 67 90, E: r.lupu@schoenherr.eu

Cuvinte cheie:  Schoenherr  lansare  colecţie  articole cu teme juridice  roadmap15