FAN Courier a organizat la Sibiu primul eveniment de prezentare a echipei de management local

02 aprilie 2015, 10.09 - Afaceri   Social

Sibiu - 02 aprilie 2015 - FAN Courier, liderul pieţei de curierat din România a lansat, în premieră pentru piaţa de profil, un nou model de informare a clienţilor cu privire la managementul companiei şi de măsurare a gradului de satisfacţie a clienţilor.

Compania a organizat recent un eveniment dedicat clienţilor din Sibiu şi zonele adiacente în care top managementul FAN Courier a prezentat portofoliul complet de produse al companiei la nivel naţional şi noua echipă FAN la nivel local, iar clienţii au avut posibilitatea de a propune soluţii pentru creşterea eficienţei relaţiei de business.

“Întâlnirea organizată la Sibiu a fost un succes în opinia tuturor celor prezenţi. Feedback-ul şi propunerile pe care le-am primit pe loc de la invitaţi sunt importante pentru consolidarea relaţiei de parteneriat pe care am construit-o în timp cu clienţii noştri”, a declarat Adrian Mihai, unul din cei trei fondatori ai FAN Courier, prezent la eveniment.

“Ne-am bucurat să descoperim o deschidere atât de mare a clienţilor din regiunea Sibiu pentru îmbunătăţirea activităţii şi serviciilor pe care le oferim. Obiectivul nostru în perioada imediat următoare este implicarea totală în atingerea obiectivelor de business ale companiei asumate pe termen scurt şi mediu”, a declarat la rândul său, Călin Barbu, noul branch manager al FAN Courier Sibiu.

FAN Courier estimează pentru anul acesta o creștere a afacerilor cu 15-20 %, pe fondul lansării mai multor servicii cu valoare adăugată la client și a previziunilor privind avansul pieței online. Compania a semnat la începutul anului un parteneriat cu OMV Petrom, liderul pieţei petroliere din România, prin care clienții vor avea la dispoziție serviciul Collect Point în peste 300 de benzinării din rețeaua proprie de distribuție a liderului pieței petroliere.

Despre FAN Courier

” Oriunde, cu plăcere”
FAN Courier este o companie cu capital integral românesc, fondată în 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai si Felix Pătrăscanu. FAN Courier a devenit în 2006 liderul pietei românesti de curierat, pozitie consolidată constant prin intermediul investitiilor si serviciilor cu valoare adăugată noi, introduse permanent.

FAN Courier deserveste cei peste 30.000 de clienti, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 3.760 de colaboratori si a unei flote auto de peste 2,600 de autovehicule.

Serviciile FAN Courier de expediere si livrare în sistem ”door to door” sunt disponibile atat la nivel national, numărul de localităti deservite fara km. suplimentari crescând permanent, cat si la nivel international prin parteneriate solide.

Calitatea serviciilor oferite de FAN Courier beneficiază constant de recunoastere internă si internatională: FAN Courier a fost laureat de cinci ori consecutiv cu locul 1 în Topul Naţional al Firmelor din România în clasamentul întocmit de Camera de Comerţ şi Industrie a României. Pe plan extern, FAN Courier a câstigat de trei ori titlul de “Net Express Agent of the Year”.

Cuvinte cheie:  FAN Courier  curierat  prezentare  echipă  management