S-a redeschis Hotelul Europa din Eforie Nord pentru al 50-lea sezon estival!

27 aprilie 2015, 12.55 - Afaceri   Turism

Bucuresti - 27 aprilie 2015 - Hotelul Europa din Eforie Nord, un simbol al litoralului românesc și un punct de reper al ospitalității românești de pe malul Mării Negre, împlinește anul acesta 50 de ani.

ANA Hotels anunță o nouă aniversare în portofoliul său de proprietăți - sezonul estival 2015 marchează, pentru Hotelul Europa din Eforie Nord, jumătate de secol de ospitalitate și vacanțe de vară pentru trei generații.

În cei 50 de ani, hotelul a devenit o destinație preferată atât pentru turiștii individuali, cât și pentru companiile care aleg marea pentru diverse seminarii, congrese sau intâlniri de echipă.

Hotelul Europa a fost construit în anul 1965 după planurile celebrului arhitect Cezar Lăzărescu, într-o perioadă în care litoralul românesc începea să strălucească pe harta turismului internațional. Cu statura sa impunătoare și orientarea frontală către mare, cu grădina sa emblematică și piscinele sale cu apă sărată din Lacul Techirghiol, hotelul a avut încă de la început toate atu-urile pentru a face istorie.

Hotelul a fost renovat complet în anul 2003, când a fost preluat de ANA Hotels.

ANA Aslan Health Spa a fost inaugurat în 2004 ca cel mai complex spa de pe litoralul românesc, atât din punct de vedere al bazei materiale, cât și din punct de vedere al diversității de tratamente oferite, de la cele tradiționale balneo-terapeutice până la cele de înfrumusețare și anti-îmbătrânire marca Ana Aslan, precum și tratamente de relaxare și proceduri de întreținere corporală.
Pentru a marca această aniversare, hotelul le-a pregătit o surpriză tuturor oaspeților care împlinesc anul acesta 50 de ani și se cazează minimum o noapte în hotel.
În perioada de iarnă, hotelul a beneficiat de investiții în zona de spa, de restaurant, în zonele publice și într-un nou spațiu de joacă pentru copii care va fi completat de un program special de animație pentru cei mai mici dintre oaspeți. Hotelul își așteaptă, deci, cea de-a patra generație de oaspeți - copii cu promisiunea că vor pleca de la Europa cu amintiri ce vor dura o viață!

“Este o aniversare cu o mare încărcătură emoțională pentru întreaga echipă, atât pentru colegii mai vechi cât și pentru cei mai noi. Este, în același timp, o mare responsabilitate să conduci un hotel cu o asemenea valoare emblematică. Le mulțumim tuturor celor care, de-a lungul anilor, ne-au ales pentru momentele cele mai frumoase – acelea ale vacanței de vară cu familia, dar și tuturor partenerilor corporate, tur-operatorilor și agențiilor de turism care au avut încredere în noi.

Le promitem, în continuare, tuturor oaspeților noștri, experiențe de primă clasă.” declară Iuliana Tasie, Director General al hotelului.
Europa Hotel își întâmpină oaspeții cu 221 de camere cu vedere frontală către mare și către grădina luxuriantă, cu piscină și multă verdeață ce înconjoară clădirea.
Renumitul Ana Aslan Health Spa este cel mai complex spa și centru balneo-terapeutic de pe litoral, cu cele 46 de camere de tratament și piscina interioară cu apă sărată adusă direct din Lacul Techirghiol.
Centrul de conferințe Europa este alcătuit din 5 săli cu lumină naturală, dotări tehnice de ultimă generație, și o capacitate totală de 500 de invitați.

ANA Hotels este cea mai mare companie autohtonă de ospitalitate, înființată în 1996, cu un portofoliu ce cuprinde în prezent 7 hoteluri. Printre proprietățile sale se numără Athenee Palace Hilton, Crowne Plaza Bucuresti și Sport Hotel & Spa Poiana Brașov. ANA Hotels dispune de o capacitate totală de cazare de 972 camere.

Pentru mai multe detalii, contactați Laura Hamzea, PR & Marketing Manager, laura.hamzea@ana.ro 0212021159

Cuvinte cheie:  redeschidere  Hotel  Europa

S-a redeschis Hotelul Europa din Eforie Nord pentru al 50-lea sezon estival!