Conferinta – eveniment cu Neal Schaffer: “Maximizing Social Media for Professionals and Businesses”

Bucuresti - 05 mai 2015 - Digital Experts Hub si Learning Network organizeaza un eveniment unic pe social media, ce va avea loc la Bucuresti, pe 28 Mai 2015.

Este vorba de conferinta si workshopul sustinute de catre Neal Schaffer, autor, speaker si profesor, desemnat Top 5 Social Sales Influencers si Top 50 Social Media Power Influencers, in topul alcatuit de Forbes, timp de doi ani la rand.

Unicitatea acestui eveniment o reprezinta, in mod special, seria de workshop-uri ce livreaza continut specific pe care Neal Schaffer il preda studentilor in cadrul Rutgers University Business School Mini Social Media MBA Program.

Ca “sesiune-test” premergatoare acestui eveniment, puteti urmari webinarul in limba engleza “Maximizing Social Media for Professionals and Businesses” pe care Neal Schaffer l-a sustinut pentru profesionistii romani, pe data de 10 Martie. Webinarul poate fi urmarit pe www.learningnetwork.ro/resurse/type/webinar.

Inscrierile la eveniment pot fi facute online pe learningnetwork.ro/neal-schaffer sau apeland persoana de contact, Andreea Ristache, pe e-mail la: andreea.ristache@learning.ro sau la telefon: 0746258719.

Pentru grupuri oferim discounturi variind intre 5% si 25%, in functie de numarul participantilor care se inscriu.

Neal Schaffer este cunoscut social media speaker, autor si creator de succes al platformei de resurse si consultanta in social media pentru afaceri Maximise Your Social, profesor in cadrul Rutgers University unde preda “Mini Social Media MBA Programme”. De la lansarea in Ianuarie 2010 a companiei sale de consultanta in social media, a lucrat cu foarte multe companii, de la start-up-uri si solopreneuri, pana la companii din top Fortune 500 precum si celebritati.

In calitate de autor, Neal Schaffer a devenit si mai cunoscut datorita ultimei sale carti de succes, despre strategia, implementarea si optimizarea social media: 'Maximise Your Social: A One-Step Guide to Building a Social Media Strategy for Marketing and Business Success' (Wiley).

In calitate de social media influencer si speaker la nivel global,Neal Schaffer vorbeste profesionistilor si companiilor in cadrul evenimentelor offline si online. A sustinut conferinte si workshop-uri pe tema social media in America de Nord, Japonia si Malaiezia, dar si in Europa, in orase precum: Viena, Helsinki, Copenhaga, Londra si a acordat consultanta si training clientilor din intreaga lume despre cum sa creeze avantajul strategic in social media pentru afacerile lor.

Cuvinte cheie:  Conferinta  eveniment  Neal Schaffer