Comunicat de presa

13 august 2015, 02.38 - Afaceri   IT&C   Social   Evenimente

Bucureşti - 13 august 2015 -

Lenjerii Pat Outlet (www.lenjeriipat-outlet.ro) cel mai mare magazine online de produse textile pentru dormitor, anunta in perioada 13 August – 20 August cea mai mare campanie de lichidare de stoc a verii. Campania se numeste “Summer Black Week”, un brand dezvoltat de Alegria Online Shops in anul 2014. Summer Black Week s-a intamplat vara trecuta si, timp de o saptamana clientii au putut cumpara lenjerii de pat la preturi similare cu cele din perioada Black Friday. De asemnea, in aceasta saptamana se ofera un extra premiu clientilor ce aleg sa achizitioneze produsele foarte reduse. In 2014, Alegria Online Shops a oferit o vacanta pentru 2 persoane in Grecia, anul acesta premiul consta intr-o excursie, tot pentru 2 persoane, la Paris.

“Campania a fost un succes atat pentru companie cat si pentru clienti. Aceste destocaje mari ne ajuta sa innoim accelerat paleta de produse, iar pentru clienti sunt benefice deorece achizitioneaza de doua ori pe an produse la preturi foarte bune.” A declarat, la sfarsitul derularii campaniei, Alexandrina Gheorghe, proprietarul magazinului online Lenjerii Pat Outlet.

“Summer Black Week” este un concept indraznet, in special ca a fost lansat de catre un magazine de nisa, asa cum este Lenjerii Pat Outlet. In primul an a fost adoptat bine de catre clientii, insa este nevoie de cel putin 3-4 ani ca sa putem decide daca poate devein un eveniment similar cu Black Friday.

Alegria Online Shops este o companie infiintata in anul 2013 si are ca obiect de activitate comertul online. In mai putin de 2 ani de la lansare au fost livrate cu succes peste 100.000 de comenzi catre clientii din Romania. Compania s-a axat in special pe comercializarea produselor textile pentru dormitory, cum ar fi: lenjerii de pat, perne, pilote, cuverturi si paturi. In curand gama de produse va fi extinsa cu decoratiuni interioare si produse de ingrijire personala.

Cuvinte cheie:  Alegria Online Shops  comerţ online  produse textile  dormitor  campanie  Summer Black Week

Comunicat de presa