Peste 60 de locuinte vandute in ansamblul rezidential GRANDIS RESIDENCE Brasov, la aproape 2 luni de la debutul proiectului!

17 septembrie 2015, 01.41 - Afaceri   Construcţii   Social

Bucureşti - 17 septembrie 2015 -

Proiectul imobiliar GRANDIS RESIDENCE by Casa Nobel,  se dovedeste a fi un real succes pe piata rezidentiala din Brasov, in concordanta cu estimarile prealabile ale dezvoltatorilor,  SC INSIGRA SRL si  SC B&H APARTMENTS SRL.

La nici doua luni de la demararea constructiei celei de-a doua faze a cartierului rezidential Casa Nobel, a fost deja vanduta o cladire si jumatate din proiectul Grandis Residence: peste 60 de locuinte si-au gasit rapid proprietarii. Cele 205 apartamente finalizate in faza intai de dezvoltare a ansamblului rezidential Casa Nobel, sunt un garant al calitatii imobiliare oferite de asemenea in noul proiect Grandis Residence.

Proiectul Grandis Residence este foarte agreat pe piata imobiliara brasoveana datorita conceptului sau bine-definit: locuintele sunt structurate in blocuri intime cu doar 4 etaje, intr-o zona linistita  dar aproape de toate facilitatile urbane, pretul apartamentelor este unul corect, iar modalitatile de achizitie sunt adaptate conform posibilitatilor financiare ale viitorilor proprietari. Costurile apartamentelor din Grandis Residence sunt avantajoase, existand flexibilitate si tipuri personalizate de plata. Cel mai scazut cost este pentru cei care opteaza pentru plata integrala la incheierea contractului, iar in cazul celorlalte tipuri de plata, pretul locuintelor difera usor.

1.    Plata integrala:

- Studio (40,70 mp utili  + terasa 4,02 mp): de la 29.500 euro

- Apartament cu 2 camere (48,40 mp utili  + terasa 4,02 mp): de la 35.500 euro

- Apartament cu 3 camere (64,60 mp utili  + terasa 4,02 mp): de la 47.200 euro

2.    Plata în 3 transe:

-    25% din suma totala ca avans

-    25% cand cladirea este construita integral la rosu

-    50% la receptia apartamentului

3.    Plata prin programul guvernamental „Prima Casa”:

-    5% avans din valoarea locuintei, la incheierea antecontractului de vanzare-cumparare

-    95% din valoarea locuintei, in rate, dupa receptia apartamentului

4.    Plata in rate direct la dezvoltator

-    30 % avans din valoarea locuintei la incheierea contractului de vanzare-cumparare

-    70% , in transe lunare fixe, pe o perioada de maxim 5 ani

Extra-beneficiu: In afara locului de parcare oferit ca bonus in pretul total al apartamentului, viitorii proprietari Grandis Residence au la dispozitie o gama extinsa de materiale-premium pentru amenajarea interioara a locuintei, putand sa-si aleaga finisajele dorite, inca din faza de proiect!

Despre proiectul GRANDIS RESIDENCE

Ansamblul Grandis Residence by Casa Nobel este realizat de dezvoltatorii imobiliari SC INSIGRA SRL si  SC B&H APARTMENTS SRL, in baza unui parteneriat pentru construirea si finalizarea celei de-a doua faze a cartierului rezidential Casa Nobel din Brasov. Proiectul  Casa Nobel ce a fost  lansat pe piata brasoveana in urma cu 5 ani, a fost complet finalizat in anul 2014 si a cuprins un numar de 205 locuinte predate la cheie.

Grandis Residence se dezvolta in partea de nord a Brasovului, in cartierul Tractorul. Noul complex va  cuprinde  in total 390 apartamente dispuse in 10 cladiri cu un regim de inaltime de P+4, fiind compuse din studiouri, apartamente  cu 2 si 3 camere. Ansamblul rezidential va cuprinde totodata spatii verzi, locuri de joaca, spatii comerciale si birouri.

Primele 3 cladiri ale complexului se afla in constructie, iar termenul de finalizare al acestora este prevazut  in vara anului viitor.  Proiectul Grandis Residence va fi finalizat integral pana la sfarsitul anului 2017.

Date de contact:
DANA STEMATE