Aon Romania pregateste lansarea rezultatelor Best Employers Study 2015

06 octombrie 2015, 03.48 - Afaceri   Bănci / Asigurări

Bucuresti - 06 octombrie 2015 - Aon Romania, unul din principalii jucători pe piața de brokeri de asigurare și reasigurare din România, organizează în luna noiembrie a treia ediție a „Best Employers Study”, sub coordonarea Aon Hewitt, lider mondial în furnizarea de soluţii privind managementul riscului şi consultanță în domeniul resurselor umane.

Printre castigatorii de anul trecut regasim GSK Consumer HealthCare, Autonom Services si Pfizer Romania.

Best Employers Study este realizat anual, se desfășoară pe o perioadă de 9 luni și se adresează companiilor cu peste 50 de angajați, avand cel puțin trei ani de activitate pe piața din România.

Mai multe detalii gasiti in comunicatul de presa ce precede evenimentul de lansare al rezultatelor oficiale din data de 26 noiembrie.

Cuvinte cheie:  AON  lansare  rezultat