Maravela & Asociaţii – departamentul corporate/fuziuni & achiziții recunoscut de IFLR1000 și multipremiat la nivel internaţional

13 octombrie 2015, 09.30 - Afaceri   Justiţie   Avocatură

Bucuresti - 13 octombrie 2015 - La numai doi ani de la înfiinţare, Maravela & Asociaţii se bucură de un bogat palmares, partenerii fondatori reușind să dezvolte atât un bogat portofoliu de clienți locali și internaționali de cel mai înalt nivel cât și o echipă redutabilă, precum și să adune o listă impresionantă de distincții.

Astfel, rezultatele spectaculoase obținute nu au trecut neobservate pe plan internațional, diferitele departamente ale firmei dobândind într-un timp record un număr considerabil de premii, precum și recunoașterea directoarelor internaționale.
Unul dintre cele mai premiate departamente ale firmei este Corporate/M&A, care reprezintă o arie de practică cu tradiție pentru partenerii fondatori Gelu Maravela, Alina Popescu și Marius Pătrășcanu (avocați cu experiență îndelungată în firme românești și internaționale de top).

Cea mai recentă distincție obținută în acest domeniu vine din partea reputatului director internațional IFLR 1000, care a desemnat vineri practica firmei în domeniul corporate/M&A drept “notabilă”, incluzând Maravela & Asociații pe lista selectă a celor mai puternice firme de avocatură românești. International Financial Law Review (IFLR) realizează anual clasamente ale firmelor de avocatură din numeroase jurisdicţii, analizând cu precădere aria fuziunilor şi achiziţiilor şi domeniul serviciilor financiare. Clasamentele sunt realizate în urma unui amplu proces de analiză a caselor de avocatură, incluzând interviuri cu clienţii şi competitorii acestora.
Clasarea practicii pe lista scurtă a IFLR1000 survine de altfel după recomandarea obținută în același an din partea renumitului director internațional Legal 500 pentru aceeași arie de practică, precum și după premiile “M&A Law Firm of the Year, Romania” („Firma de avocatură a anului în fuziuni și achiziții, România”) acordate anul trecut de publicațiile londoneze de business Acquisition International, Finance Monthly și ACQ5.
Premiile obținute în domeniul corporate/M&A se alătură unui număr considerabil de alte distincții obținute în numai doi ani de la lansarea firmei.
Reamintim spre exemplu faptul că, în primăvara acestui an, cunoscuta publicație britanică The Lawyer a inclus Maravela & Asociații pe lista scurtă a firmelor nominalizate pentru premiul “Firma anului în România 2015” acordat în cadrul galei The Lawyer European Awards, unul din cele mai importante evenimente de profil.

Totodată, practica Maravela & Asociații în materia dezvoltării proiectelor a fost inclusă anul acesta de reputatul director internațional Chamber & Partners în primele eșaloane. În plus, platforma internațională de business CorporateLiveWire a acordat firmei în acest an premiul pentru Inovație & Excelență și distincția “Firma de Insolvență a anului”, în timp ce reputatul ghid american Best Lawyers recomandă partenerii fondatori ai Maravela & Asociații în nu mai puțin de șapte arii de practică, Gelu Maravela fiind numit Best Lawyer of the Year 2014/2015 în domeniul energie și resurse naturale.

“Când am plecat la drum în formula Maravela & Asociaţii, am beneficiat de atuuri considerabile: un savoir-faire dobândit în mulţi ani de practică în renumite firme naţionale şi internaţionale şi o echipă de profesionişti excelent pregătiţi alături de mine. Nu doar lor ci şi clienţilor şi colegilor de breaslă le mulţumesc cu această ocazie. Reuşitele noastre până în acest moment sunt doar începutul - vom continua în acelaşi stil, ritm, pe acelaşi drum şi cu cel puţin aceeaşi determinare, crescându-ne astfel experienţa şi renumele în mod constant şi susţinut”. Gelu Maravela, Avocat Asociat Coordonator al Maravela & Asociaţii.

Dispunând de un portofoliu de clienţi de renume, printre care corporaţii multinaţionale, importante companii româneşti, investitori privaţi, autorităţi publice şi companii de Stat, Maravela & Asociaţii se adresează tuturor sectoarelor de afaceri, oferind servicii complete şi de cea mai înaltă calitate în domeniile avocaturii, consultanţei fiscale şi insolvenţei.

Mai multe detalii despre parteneri, ariile de practică acoperite şi serviciile oferite veţi găsi pe pagina oficială a Maravela & Asociaţii, http://www.maravela.ro sau contactându-ne direct la adresa office@maravela.ro.

Cuvinte cheie:  Maravela&Asociatii  distinctie  IFLR1000