ANNA CORI, brand al Fabricii DENIS, aduce la Ploiești, în AFI Palace, din 16 decembrie, meșteșugul, arta și eleganța pantofilor

19 decembrie 2016, 11.01 - Afaceri   Monden / Lifestyle   Social

Bucuresti - 19 decembrie 2016 - Luiza Rădulescu Pintilie - redactor coordonator ziar Prahova

Se spune că și un drum de 1000 de kilometri, oricât de greu sau de ușor ar fi, începe tot cu primul pas. Dar dacă acest prim pas e făcut purtând o pereche de încălțăminte (pantofi, botine, cizme) produsă sub brandul ANNA CORI, în Fabrica Denis din Suceva, cu siguranță mersul devine mai sprinten, fără a știrbi nimic din rezistența și eleganța încălțărilor purtate pe un drum atât de lung.

Iar șansa aceasta o au, începând de ieri și ploieștenii, prin deschiderea în centrul comercial AFI Palace a unui modern magazin ANNA CORI, în care vor putea găsi, într-un cadru rafinat, încălțăminte pentru femei și bărbați, genți și accesorii confecționate din piele naturală și purtând același blazon al calității, al rezistenței, al eleganței, al meșteșugului și al creației ridicate la nivel de artă, dar și al unui stil inconfundabil.

Ceea ce începea, după 1990, din dorința soților Ilie și Ana Cornea de a păstra și a dezvolta, prin Fabrica Denis, priceperea și experiența dintr-o zonă recunoscută de meșteșugari, se continuă prin înfiinţarea unei linii de încălțăminte pentru femei, alăturând sutelor de modele realizate distincția pe care o caută orice femeie care iubește pantofii. Colaborarea cu designerul italian Davide Vaccari înseamnă încă un pas mare făcut pe drumul impunerii brandului ANNA CORI și a stilului promovat prin acesta și, deopotrivă, prin toate produsele Fabricii Denis pe o piață concurențială putermică. Atuurile sunt, după cum ne confirma ieri doamna Ana Cornea, director general, calitatea pielii utilizate (adusă din Italia), dar și a tălpii, a căptușelii și a accesoriilor, dublată de profesionalismul echipei de creație și de priceperea celor peste 400 de angajați și de nivelul înalt de tehnologizare al fabricii și, nu în ultimul rând, de cel mai bun raport calitate-preț al sutelor de modele realizate. O echipă profesionistă devenită și o adevărată familie, însuflețită de soții Cornea și de cei 6 copii, una dintre fiice, Andreea, lucrând ea însăși în echipa de management a firmei, dar și de prietenia păstrată încă din liceu cu domnul Dumitru Parasca, managerul de leasing, cel care ne vorbea despre viitoarea extindere a rețelei de magazine ANNA CORI, o rețea care de ieri
a adus la Ploiești, în AFI Palace, prin cel de-al 36-lea magazin, meșteșugul, arta și eleganța, așezând pe pe rafturi, în prag de sărbători, cele mai noi colecții de încălțăminte, genți și accesorii pentru femei și bărbați ce pot deveni un dar cu totul aparte.

Cuvinte cheie:  Anna Cori  magazin  Ploiesti