Mos Craciun a venit pentru toti angajatii din City Park Mall of Constanta

24 decembrie 2009, 03.05 - Afaceri   Monden / Lifestyle   Evenimente

Constanţa - 24 decembrie 2009 - Mare petrecere mare in City Park Mall of Constanta in noaptea din 23 spre 24 decembrie 2009, oferita tuturor angajatilor magazinelor, de catre Managementul City Park Mall of Constanta.

Dupa o zi plina, unde constantenii au venit in numar mare la City Park Mall pentru a cumpara cadouri de exceptie si a le oferii celor dragi in sub bradul de Craciun, conducerea City Park Mall le-a oferit angajatilor din magazinele sale, petrecerea de Craciun.

A curs vinul fiert, berea, sucul si cafeaua, s-a mancat pe saturate delicatese spaniole baguettes si galettes cu diferite toppinguri in functie de preferinte: cascaval , salam, sunca,ciuperci, rosii, iar desertul a stat la loc de cinste: crepes cu arome exotice de anans, banane, kiwi , la care s-au adaugat capsiuni si nutella. A curs muzica , dansul, jocurile iar angajatii s-au intrecut in karaoke. Binteles, Mos Craciun a fost nelipsit si a oferit tuturor multe cadouri si poze de neuitat.

„ Multumim conducerii City Park Mall pentru faptul ca este mereu alaturi de noi, angajatii magazinelor, rasfatandu-ne cu petreceri, cursuri si bonusuri, stimulandu-ne in a fi cei mai buni. A fost un an greu, dar a meritat! Ne-am dedicat total si am fost bonusati de City Park Mall in cadrul competitiilor dintre magazine. Toate aceste incurajari venite din partea conducerii, ne stimuleaza foarte mult. Ne dorim ca seriile petrecerilor sa continue si anul viitor si sa ne bucuram de grija si protectia oferia de conducerea City Park Mall” a declarat Vaccea Nurgian Sefa magazinului Leonardo.

Conducerea City Park Mall of Constanta investeste foarte mult in stimularea angajatilor din magazinele sale, prin training-uri , concursuri in stimularea vanzarilor cu premii in excursii sau bani si multe petreceri.

„Ne concentram foarte mult atentia si catre angajatii magazinelor deoarece, un zambet placut, o urare de bun venit si un serviciu exemplar sunt cheia spre o vanzare excelenta . Ne dorim ca toti clientii nostrii sa beneficieze de o servire impecabila. Este a doua petrecre anul acesta oferita angajatilor magazinelor si ne bucuram de interesul si succesul acestor actiuni. Cu siguranta vom continua sa investim in cei care ne reprezinta in fata clientului” a declarat Sorin Scîntei direcorul general al City Park Mall of Constanta.

###

City Park Mall din Constanta este situat în Bulevardul Alexandru Lapusneanu nr. 116 C, în zona de nord a orasului Constanta, în Parcul Municipal, pe malul lacului Tabacarie. City Park Mall este delimitat de doua bulevarde principale si are vizibilitate foarte buna si acces usor, prin reteaua extinsa de mijloace de transport din vecinatate. Constructia City Park Mall a fost anuntata în martie 2006, iar lucrarile au fost finalizate în luna mai 2008.

City Park Mall of Constanta a fost inaugurat în luna mai 2008 si este cel mai grandios proiect de shopping, leisure & entertainment din orasul Constanta, rezultatul unei investitii de aproape 70 de milioane de euro, care a generat peste 1.500 de locuri de munca si a devenit un reper important, atât pentru locuitorii orasului, cât si pentru turisti.

Pentru informatii suplimentare:
Birourile City Park Management