Cum poti folosi confectiile metalice pentru casa ta

10 septembrie 2019, 11.02 - Afaceri   Construcţii

Bucuresti - 10 septembrie 2019 -

Daca ai nevoie de confectii metalice, poti apela la Analko, societatea care iti pune la dispozitie asa ceva. Aceasta companie a introdus pe piata romaneasca o noua linie automata de multimetal, pentru piese industriale din fier, otel si aluminiu.

Domeniul confectiilor metalice nu este unul usor. Si totusi, experienta dobandita de aceasta companie in domeniul confectiilor metalice este recunoscuta prin calitatea lucrarilor, livrata clientilor din toata tara.

Compania executa diverse confectii metalice. Sa enumeram doar cateva: borduri, balustrade, porti metalice, garduri, copertine, grilaje, rafturi metalice, suporti industriali, usi si porti automatizate si in general toata varietatea de astfel de obiecte care au ca si materie prima de utilizare metalul.

Echipa Analko te poate sustine in proiecte complexe, precum constructia unei case contemporane, cu cadru sau
structuri metalice.

Un cadru metalic pentru o casa are multe avantaje. Este rapid de implementat, structura este deosebit de rezistenta. Procesele moderne de fabricatie ale grinzilor asigura un timp de constructie redus. Acest lucru poate fi finalizat in mai putin timp decat constructia traditionala. Cu aceasta alegere, faci un gest important pentru mediu, deoarece otelul utilizat este 100% reciclabil.

Ideal pentru constructia de case, acest tip de structura permite, de asemenea, o mare flexibilitate in ceea ce priveste arhitectura pentru a se adapta tuturor stilurilor. Aceste case pot fi, de asemenea, combinate cu alte materiale pentru o izolare optimizata cu placare estetica a fatadelor, cum ar fi placarea din lemn. Solutiile tehnice adoptate participa apoi la stilul casei pentru a garanta un design contemporan.

Avantajele structurilor metalice

Ramele metalice pot fi, de asemenea, utilizate pentru crearea de spatii complementare. Vrei sa creezi o extensie la casa ta sau sa ridici mansarda pentru a castiga metri patrati locuibili? Aceste structuri usoare se adapteaza tuturor materialelor de constructie fara a denatura cele existente. Aceste lucrari combina o implementare rapida la costuri competitive.

Pentru proiectele specifice de renovare in interiorul si in afara casei tale, poti folosi confectii metalice. Poti moderniza o scara existenta sau sa creezi una personalizata. Poti moderniza interiorul prin instalarea balustradelor din otel inoxidabil, fier, inox.

De exemplu, constructia cadrului din otel este comparabila cu constructia cadrului din lemn. Aceasta tehnica, a folosirii de
confectii din otel, ofera multe avantaje in constructii noi, precum in renovare si extindere. Datorita usurintei profilelor, este si o metoda interesanta pentru proiecte de extindere.

Otelul este 100% reciclabil. In plus, cu constructia cadrului de otel, nu ai deseuri de constructie. De asemenea, producatorii se asigura ca panourile din otel au o durata de viata mai lunga decat grinzile de lemn, dar si o rezistenta pe viata impotriva umiditatii si daunatorilor.

Oricare ar fi nevoile tale, ai si asigurarea ca apeland la produsele oferite de Analko vei avea rezultatele dorite si garantia rezistentei si calitatii in timp.

Pentru mai multe informatii, poti contacta direct compania Analko. Firma poate executa o gama foarte variata de repere in baza desenelor puse la dispozitie de catre beneficiar. Gama de prelucrari (debitari, perforatii, indoiri) este foarte vasta avand aplicabilitate in toate domeniile (constructii, fatade, electronica, telecomunicatii, electrotehnica, bunuri de consum etc.).

Cuvinte cheie:  confectii metalice  Analko  borduri  balustrade  porti metalice  garduri  copertine  grilaje  rafturi metalice  suporti industriali  usi  porti automatizate

Cum poti folosi confectiile metalice pentru casa ta