OMNIASIG LANSEAZĂ UN PACHET PROMOŢIONAL DE ASIGURARE A LOCUINŢELOR: „CASA TA”

28 aprilie 2010, 11.36 - Bănci / Asigurări

Bucureşti - 28 aprilie 2010 - OMNIASIG Vienna Insurance Group a lansat un pachet promoţional de asigurare a locuinţelor, numit „CASA TA”, considerat în acest moment, ca urmare a unei cercetări de piaţă desfăşurată de companie, drept cel mai bun produs de asigurare a locuinţei pe piaţa din România.

Aceste pachet promoţional se caracterizează prin ASIGURAREA COMPLETĂ A LOCUINŢELOR, beneficiind de:
Riscuri standard asigurate: Cutremur, Inundaţii, Alunecare de teren
Riscuri suplimentare asigurate gratuit de OMNIASIG: Incendiu, Trăsnet, Explozie, Căderi de corpuri, Fenomene atmosferice, Prăbuşire de teren, Vandalism.

În plus, OMNIASIG acordă tot gratuit şi alte riscuri în limita a 1.000 euro fiecare: Apă de conductă şi refulare; Furtul bunurilor conţinute în apartament; Răspunderea civilă faţă de vecini.

Unicitatea acestui produs în piaţă este completată de:
Preţ foarte mic, de numai 0,1% din valoarea asigurată a locuinţei. Astfel, pentru o locuinţă în valoare de 30.000 euro, preţul unei poliţe „CASA TA” este de 30 euro; pentru o locuinţă în valoare de 40.000 euro, preţul poliţei va fi de 40 euro, iar tariful creşte proporţional cu valoarea asigurată a locuinţei. Poliţa se poate plăti şi în rate;

Asigurarea unui complex de riscuri care oferă o siguranţă reală proprietarului locuinţei;

Modalitate simplificată de vânzare a poliţei (completarea poliţei la orice reprezentant OMNIASIG durează aproximativ 3 minute);

Este o poliţă de asigurare explicită, prin care clientul să înţeleagă cu adevărat ce acoperă această asigurare şi în ce condiţii;
Franşize reduse (1% la cutremur şi zero la toate celelalte riscuri)

Un alt avantaj oferit de acest produs este că la încheierea unei poliţe „CASA TA”, clientul primeşte şi o reducere de 10% la tariful poliţei RCA.

Această promoţie se desfăşoară până la data de 31 iulie 2010.

Poliţa „CASA TA” se aplică apartamentelor şi caselor construite după anul 1964 şi se încheie pe o perioadă de 12 luni. De asemenea, prin plata unei supra-prime, se pot asigura şi construcţiile din lemn.

Locuinţa este bunul nostru cel mai de preţ, este vitală. Prin încheierea unei asigurări de locuinţă, dovedim că ne pasă de noi înşine, de familia noastră, de asigurarea unor condiţii normale de viaţă pentru copiii noştri. Este imposibil să controlăm forţele naturii, oricât de mult a evoluat ştiinţa, aşa cum observăm şi din apariţia recentelor cutremure care au avut loc în mai multe părţi ale lumii. Astfel, nu există o altă metodă prin care să se poată reduce la maxim pagubele produse locuinţelor de către natură, în afară de asigurarea locuinţelor. Efortul financiar anual pentru protecţia casei este unul foarte mic, comparativ cu protecţia oferită.

Detalii complete despre produsul „CASA TA” şi despre promoţie vor putea fi găsite pe www.omniasig.ro .

OMNIASIG activează pe piaţa asigurărilor din România din anul 1995. Din 2005, compania a devenit membră a Vienna Insurance Group, dovedind prin rezultatele deosebite înregistrate că se poate ridica la standardele internaţionale ale grupului austriac. În prezent, OMNIASIG ocupă locul al doilea pe piaţa asigurărilor generale din România, cu o cotă de piaţă de 15,70%, iar Vienna Insurance Group deţine prima poziţie pe piaţa asigurărilor din această ţară.

Vienna Insurance Group (VIG) este unul dintre grupurile de asigurări lideri în Europa Centrală şi de Est, listat la Bursă şi cu sediul central în Viena. În afara pieţei locale din Austria, Vienna Insurance Group este de asemenea activă, prin filiale şi grupuri de asigurări, în Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croaţia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Cehia, Turcia, Ungaria, Ucraina şi Belarus. De asemenea, are sucursale şi în Italia şi Slovenia.

Pe piaţa din Austria, Vienna Insurance Group (VIG) este reprezentat prin Wiener Städtische Versicherung, Donau Versicherung şi Sparkassen Versicherung.

Mădălina Constantin, PR Manager
OMNIASIG Vienna Insurance Group