Fashion TV cotat la Bursa de valori de la Frankfurt

Bucureşti - 30 aprilie 2010 - Postul international de moda si lifestyle Fashion TV, infiintat de Michael Adam Lisowski, a fost lansat la Bursa de valori de la Frankfurt pe 30 aprilie, 2010, oferind astfel investitorilor calificati o oportunitate interesanta.

Dinamismul cresterii inregistrate in ultimul an de FTV a provocat interesul investitorilor dornici sa se implice activ in povestea de succes a postului. Seful executiv al companiei, Yaron Jakubowicz, actionand in numele proprietarului, Michael Adam Lisowski, a restructurat compania in vederea pregatirii acesteia pentru cotarea la bursa. Debutul la Bursa de la Frankfurt s-a petrecut pe 30 aprilie, 2010, iar pana in momentul de fata s-au aprobat spre tranzactionarea de catre investitori calificati 5.257.260 de actiuni.

Despre FashionTV

Fashiontv (SD), singurul post TV international de moda, frumusete si stil cu transmisiune non-stop, este disponibil atat prin cablu cat si prin satelit in peste 400 de milioane de case. Tehnologia ultramoderna a FTV permite altor 23 de milioane de aparate TV sa receptioneze transmisia postului in format high definition. FTV este cel mai mare canal media de moda din lume, iar programele postului sunt transmise in peste sapte milioane de locuri publice din intreaga lume, precum baruri, sali de fitness, saloane cosmetice si magazine de moda. Operatorul TV de succes a fost infiintat in 1997 de catre Michael Adam Lisowski la Viena. Postul transmite prezentari de moda recente si materiale de fond despre creatori celebri si top modele. FTV produce 500 de ore de material nou pe an, adica 300 de emisiuni noi si 600 de clipuri noi in fiecare sezon. Postul este bine reprezentat si in online, intrucat site-ul www.ftv.com a inregistrat 700.000 de accesari pana la ora actuala si beneficiaza de cel mai mare fond online de informatii de moda. Brand-ul s-a extins si prin baruri si cluburi cu tematica de moda, o colectie de haine marca FTV si o marca recent lansata de vodca. Momentan compania se pregateste sa lanseze o sampanie si o bautura energizanta cu aceeasi marca, in scopul de a creste profiturile si valoarea brand-ului. Un alt segment de piata aflat momentan in etapa de negocieri este acela al hotelurilor si bazelor de agrement Fashion TV.

Contact:
Fashion TV
Yaron Jakubowicz
CEO
Tel: +43-1-513-12-67
E-mail: yaron@ftv.com

Contact: Fashion TV, Yaron Jakubowicz, CEO, Tel.: +43-1-513-12-67, e-mail: yaron@ftv.com

Cuvinte cheie:  Fashio TV  listare  bursă  lansare