VARA DE 10 LA CINEPLEXX

București - 04 iulie 2022 -

După succesul înregistrat de Ziua Copilului cu o campanie dedicată „1 Iunie de 10”, Cineplexx revine cu promoția de 10 lei pe bilet, iar de această dată include atât filme pentru copii cât și titluri dedicate adolescenților și adulților pentru o „VARĂ DE 10” la cinema! Timp de 10 săptămâni, între 1 iulie – 8 septembrie, cinefilii mici și mari vor putea revedea cele mai bune filme ale anului la un super preț unic.

În cea mai torida perioadă a anului, numeroase filme de box office la 10 lei, sălile de cinema mereu răcoroase și popcornul îmbietor vor fi premisele unei inegalabile experiențe de vizionare la cinema pentru toți cei care vor căuta divertismentul la adăpost de căldura de afară.

Fie că sunt comedii romantice, drame sau aventuri, Cineplexx are pregătit câte ceva pentru toți pasionații de filme în cele cinci multiplexuri ale sale: Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș. Iată câteva dintre cele mai cunoscute titluri care vor reveni pe marele ecran: Mărită-te cu Mine, Ambulanța, Orașul Pierdut, Dog, Venom, Uncharted, Moarte pe Nil, seria After și multe altele. Împreună cu acestea, copiii vor avea șansa de a se bucura și de câteva animații colorate și amuzante precum: Băieții Răi, Sing 2, Fabrica de vise, Inimă de foc: Neînfricata, Encanto, Ron o ia razna, Sonic the Hedgehog 2, Luca.

Programul complet al cinematografelor, detalii despre campania Vara de 10 și bilete pot fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România. La aproximativ un an de la intrarea pe piața românească, Cineplexx deține deja cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

Cuvinte cheie:  mall Baneasa  CINEPLEXX  cinema  filme

VARA DE 10 LA CINEPLEXX