bet-at-home.com este noul sponsor al echipei RCD Mallorca

13 august 2010, 11.58 - Afaceri   Sport

Palma, Spania - 13 august 2010 - Firma internationala de pariuri bet-at-home.com a fost prezentata la conferinta de presa de astazi ca noul sponsor principal al echipei spaniole de Primera División RCD Mallorca.

Pachetul principal de sponsorizare include logo-ul companiei pe uniforma echipei, reclame pe panourile stadionului, o importanta prezenta pe site-ul clubului (www.rcdmallorca.es) si folosirea serviciilor de ospitalitate. Detaliile financiare ale contractului valabil pe sezoanele 2010-2011 si 2011-2012 raman confidentiale.

„Dupa sponsorizarea Ligii ASOBAL si turneului ATP din Valencia, ne bucuram ca am gasit un nou partener in Spania. Suntem siguri ca aceasta colaborare va imbunatati reputatia companiei noastre pe piata din Spania” a spus Klaus Gruber, manager de marketing la bet-at-home.com. „Acoperirea media intensa a Primera División in Spania si afara, ce ne ofera oportunitatea sa ne consolidam brand-ul prin oferte de promotie atragatoare, alaturi de disponibilitatea si buna organizare a clubului, au fost motivele principale din spatele cooperarii noastre.”

„Suntem mandri si bucurosi ca bet-at-home.com ne va sustine clubul in aceasta situatie economica dificila,” a spus Jordi Jimenez, Press Officer la RCD Mallorca. „Ne dorim cooperarea cu o companie de reputatie internationala si suntem siguri ca asta va ajuta si bet-at-home.com si RCD Mallorca in viitorul apropiat”.

Real Club Deportivo Mallorca a fost fondat in 1916 si joaca fara intrerupere in Primera División a Spaniei din 1997. RCD Mallorca a terminat pe locul 5 sezonul trecut. Cel mai mare succes al clubului, al carui antrenor este Michael Laudrup, a avut loc in 2003 cand clubul a castigat Cupa Nationala a Spaniei, „Copa del Rey”.

Despre bet-at-home.com

bet-at-home.com AG face parte din grupul Mangas, o prezenta franceza importanta in jocurile online si industria pariurilor sportive, care detine si portal-urile BetClic, Expekt si Everest Poker. Prin filiale detinute integral, compania are licente pentru practicarea jocurilor de noroc emise in Malta si Khanawake si ofera pariuri sportive, cazino, jocuri si poker pe www.bet-at-home.com. Cu 2 milioane de utilizatori inregistrati de peste tot din Europa si cu proprietati in Germania, Austria si Malta, reputata companie este unul din cei mai mari furnizori de servicii de pariuri de pe continent.

Mag. Claus Retschitzegger
Manager, Comunicare & Afaceri Juridice