Agilitatea, abilitatea numărul unu în leadershipul de business

04 aprilie 2023, 10.46 - Afaceri   Social

București - 04 aprilie 2023 -

Inflația, o nouă criză a sistemului bancar, schimbările privitoare la forța de muncă și tulburările geopolitice fac luarea deciziilor în afaceri mai dificilă ca niciodată. Agilitatea devine o abilitate obligatorie pentru toți liderii de afaceri.

NOA Group, companie de consultanță fiscală și audit intern și BRCC organizează pe 4 aprilie, evenimentul “Agility in crisis management”, adresat managementului C-level, la Cluj-Napoca, pentru a aborda aceste subiecte importante din perspective multisectoriale.

Acestui eveniment i se va alătura și Public Affairs Solutions, compania care a asigurat până în 2019 prezența locală a prestigioasei firme de avocatură și consultanță americană McGuireWoods. Margareta Mucibabici, Senior Advisor și Codrin Scutaru, Founder and CEO, vor fi prezenți la Cluj cu ocazia evenimentului. Public Affairs Solutions a asistat numeroși investitori strategici în contextul intrării acestora pe piața din România, printre care se numără Ford, Smithfield sau Clariant.

„NOA s-a lansat în perioada de pandemie după ce echipa noastră a acumulat o experiență de peste 15 ani în domeniu și credem că putem veni cu o viziune integrată de servicii către piața din România, cu un focus pe București, Cluj și Brașov.

Clujul rămâne un referențial pentru companiile de tehnologie și ne bucurăm că putem să avem o dezbatere interesantă despre agilitate în managementul de criză cu lideri din domeniu, precum Voicu Oprean, Gabi Crețu și Alexandru Stânean, precum și cu un expert de referință, precum Doru Șupeală” a declarat Otilia Pețu, Founder and Managing Partner al NOA.

„Prezenta Public Affairs Solutions la evenimentul organizat de către NOA Group și BRCC la Cluj-Napoca vine ca urmare a întăririi focusului nostru pe zona de tehnologie și de a reprezenta clienții noștri de profil în fața autorităților naționale, cât și la nivel european și internațional. Suntem onorați de invitația primită și suntem siguri că evenimentul va fi un punct de referință pentru momentele actuale, post-pandemie, când companiile au nevoie de instrumente care să faciliteze răspunsuri rapide la situațiile de criză și să adopte modele noi de gândire pentru a își asigura succesul pe termen lung”, a declarat Margareta Mucibabici.

Panelul din cadrul evenimentului va reuni punctele de vedere și experiența în luarea deciziilor în momente de criză, a unor lideri prestigioși din business precum, Gabi Crețu, Founder & CEO Evozon, Alexandru Stânean, General Manager TeraPlast, Voicu Oprean, Founder & CEO AROBS și  Doru Șupeală, CEO Work Hacks/ Școala SPOR, într-o conversație moderată de către Otilia Pețu, Founder & Managing Partner NOA Group.

Programul evenimentului

17.00-17.30 – Înregistrarea participanților și cuvântul de deschidere de către NOA și BRCC

17.30 -18.30 – „Agilitate în luarea deciziilor. Mit sau realitate?” – panel și sesiune de întrebări și răspunsuri

18.30 -19.30 – Networking

20.00 - Observații de închidere și încheierea evenimentului

Participarea se face prin bază de înscriere aici și este limitată la 60 de participanți.

Despre NOA Group

NOA Group este o companie premium de consultanță fiscală și audit intern care construiește relații pe termen lung cu partenerii săi. Peste 100 de firme locale și internaționale, din industrii precum tehnologie, infrastructură, FMCG și retail sunt clienți NOA. Mai multe detalii aici https://noagroup.ro/.

Despre Public Affairs Solutions

Public Affairs Solutions este o companie de referință pe piața din România, specializată în afaceri publice și relații guvernamentale. Portofoliul companiei noastre cuprinde peste 130 de clienți dintr-o gamă largă de domenii de activitate, precum serviciile bancare și financiare, asigurările, agroindustria, IT&C, industria alimentară, industria farmaceutică, sectorul energetic, domeniul construcțiilor și dezvoltării imobiliare, producția și importul de automobile și sectorul ONG. Pentru mai multe detalii, consultați https://publicaffairssolutions.ro.

Cuvinte cheie:  Public Affairs Solutions  NOA Group  audit intern

Agilitatea, abilitatea numărul unu în leadershipul de business